![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftar olarak görevlerimizi yerine getirmemiz gerekiyor ancak kulübünde bazı düzenlemeler yapması gerekiyor. Yuvada'ki ürün kalitesini geçiyorum senelerdir maçlara giden birisi olarak söylüyorum. Kartal Yuvası yetkisi kimse kapısının önünde korsan ürün satılıyor bunu bile engelleyemeyecek kadar acizmi onu merak ediyorum. Semtteki korsan ürün satışına tamam engel olamıyor diye kendi kendimi kandırabilirim ama insaf ya stadın dört bir yanında 5 mt. ara ile korsan ürün satan adamlar var bunlara önlem alınmadıkça değil 5.000 2.000 forma zor satarsın. Korsanın önünü kessin kulup taraftar ürün alıyormu almıyormu o zaman konusalım bu konuyu. | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bugune kadar emin ol senden daha fazla şey vermişimdir kulube Sen aldığın 2 tane forma ile burada artistlik yapma kimsenin de Beşiktaşlılığını sorgulama sana kalmadı. Senin konu ile ne alakası var dediğin korsan yüzünden kimse lisanslı ürün almıyor. Sen stadının önünde korsan ürün satılmasına izin veriyorsan insanlarda gider bütçesine uygun olanı yani ucuzunu alır. Sen insanları kazanmaya yönelik stratejiler geliştir ki insanlar pahalıda olsa sana gelsin. Ayrıca Y.D'yi 2 tane transfer ile affetmiyorum ben. Ne demek kimse konuşmasın buna karar verecek yetkili merci senmisin ? Onlar değilmiydi Beşiktaş'ın sahibi kongre üyeleridir diyen şimdi kaç tane kongre üyesi forma-kombine veya lisanslı ürün almışta ''hiçbirşey'' olan taraftardan forma almasını isteyerek transfer parasını çıkarmasını istiyor. Bu güne kadar ne vermişiz diyorsun ya bugune kadar her koşulda destek verdik biz. Senin başkanın bugune kadar ne verdi bu takıma ? | |||
| | |
| | #4 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Kulübün sahibi kongre üyeleri falan değildir. Taraftarlardır. O yüzden sahip çıkması gerekende taraftarlardır. Bir kongre üyesi olarak diyorum ki : ''İş kongre üyelerine kaldıysa yandık arkadaşlar ''. Ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım ama her kongre üyesi böyle düşünmez. Seçim öncesi bir rüzgar yapar sonra kaybolurlar. O yüzden Taraftarlar taşın altına ellerini koymak zorundadırlar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | |||
y.d kongrede 2 tane yıldız sözü verdi getirdi ister affet ister affetme eğer elini taşın altına sokmayacaksanda burda boş gürültü yapma ve şov yapmayada kalkma !!!!!!!!! herkoşulda destek verdik diyorsunda sokaktaki 5 yaşındaki çocukta destek veriyor icraat göster bana !!!!!!!!! kim ne derse desin yönetim büyük hatalar yapmıştır ve bundan sonrada yapacaktırda insaoğlu bu hatasız kul olmaz demişler ama her başarısızlığı da yönetime kesmekte acizliğinizin eseridir. şimdi ben böyle konuşuyorum ya düşüncelerimi açıklıyorum ya ya ceza alırım yada mesajım silinir ama benim düşüncelerimide değiştirmeyide kimsenin gücü yetmez bunu böyle bilin
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Benim sana veya bir başkasına shov yapmaya ihtiyacım yok beni tanıyan tanır bilen bilir kuru gürültü yapmam hele hele senin yaptığın gibi yok ben şu kadarlık alışveriş yaptım yok şu renk formayı aldım tarzında ne aldığımı reklam edip alamayacak durumda olan arkadaşlarımın yüzünü kızartmam. Ne alıyorsan al kimseyi ilgilendirmez ama kalkıpta ben bu kadarlık aldım sen aldın mı almıyorsan sus yorum yapma ben senden daha fazla Beşiktaşlıyım muhabbetine girme. Kimin ne kadar Beşiktaşlığı olduğu seni ilgilendirmez.Haddini bil yorumunu ona göre yap. Öyle ünlem işareti fazla fazla koyunca kendini haklı göstermeye çalışıyorsun ama burada kimse o fazla ünleme kanmaz başka forumlarla karıştırma burayı. Senin bugune kadar yaptığın bana karşı yorumlarda ne sana ceza verdim ne de mesajını sildim bunu da silmem sana da ceza vermem merak etme. Sen istediğin düşünceyi savun ama burada düşüncelerini insanlara empoze etmeye çalışma. Kimsenin Beşiktaşlılığını da sorgulama bunu da sana son defa söylüyorum. | |||
| | |
| | #8 | |||
benim haddimi bildiecek kişi sen değilsin ancak ve ancak bana ceza verebilirsin daha fazlasını yapmaya gücün yetmez benim düşüncelerimide değiştiremezsin artık gerçeklerle yüzleşin dünyanın EN BÜYÜK VE EN ETKİLİ TARAFTAR grubu olmamız gerçekleri değiştirmiyor kulübümüze sahip çıkmıyoruz benim anlatmak istediğim konuda bu anlayın artıkkkkkkkk
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |