|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-10-2006, 08:24 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Burak Yılmaz: "Rahat bırakın" Burak Yılmaz'dan yılmayan ancak kendisiyle ilgili eleştirilerin yıldırdığı açıklamalar. Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı en önemli transferlerden biri olan genç yetenek içini döktü. Üzerine çok gelindiğini ve özel hayatına dikkat etmediği şeklinde eleştirilere maruz kaldığını belirten yıldız futbolcu şunları söyledi: “Çıkarılan söylentiler inanın gerçekten üzücü. Bir anda banko oynamaya başlayınca bu tür dedikodular çıkarılıyor. Bıraksınlar beni rahat rahat oyunumu oynayayım ‘EVİM YOK Kİ' Gece geç saatlere kadar gezdiğim ve öyle eve geldiğim yazılıyor çiziliyor. Benim evim yok ki! Evim tesis. Ümraniye'de kalıyorum. Bir kere öyle geç saatlere kadar gezip tozsam hangi yüzle ve nasıl tesise gelirim. Babam beni çok iyi anlıyor. O da zamanında aynı şeyleri yaşamış. Sürekli nasihatlarda bulunuyor. Yalnız babam değil Murat Aksu başkanım da bana destek oluyor. Ben Beşiktaş gibi büyük bir camiaya 2. ligden geldim. Haftada 3 maçı açıkcası kaldıramaz duruma düştüm. Akşam yemeğe çıkıyorum. Bazen de İbrahim (Toraman) ağabey ile sinemaya gidiyoruz. Bu gece hayatıysa herkese saygım var.” 27.10.2006 Kaynak : Vatan
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ | ||
|
27-10-2006, 09:21 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | takma burak sen bu kolpa basının haberleri cekemiolar seni sabri gibi adam milli takıma gidip oynuyo sen cagrılmıosan zaten burda aramak lasım biseyler neden cunku kolpa medya bize sahip cıkmıo seninn süper oynadıgın maclarda bile vasattı diolar sen en ii cevabı cık sahada wer gelecegin en parlak türk futbolcusu sensin...sewiorus seni....
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
27-10-2006, 09:34 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | bu mantık bize sergenden miras. kardeşim önce işini yapsın sonra ne yapıyorsa yapsın. önce geziptozacaksa işini yapamaz. buca maçına bakıyorum burak 1 metre yanındaki adama basmıyor seyrediyor. tek sorunu kafada erken oldum havalarına girdi. yazık bir akın bir sergen daha yaşayacağımıza benziyor. aklını başına almalı.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
27-10-2006, 10:24 | #5 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Burak ta gözle görülür bir düşüş var bu hafta cezalı olmasından dolayı dinelecek olması yarar inş da perşembe günü uefa kupası maçında dinç bir şekilde ilk baştaki Burak ı izleriz...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
27-10-2006, 10:41 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Şu an da saha içinde en fazla kaytaran isim. Sadece top ayağına geldiğinde kendine oynayan bir görüntü çiziyor. Defansif anlamda çok yetersiz. Attığı bir kaç gol onu olumlu yönde değil olumsuz yönde etkiledi daha az çalışıyor. Acilen ayaklarının yere basması lazım. Bir kaç hafta yedek beklemeli. ricardinho nun yedek kaldığı takımda Burak bu formsuz görüntüsüyle biraz arkadaşlarını klübeden seyretmeli. | ||
27-10-2006, 11:13 | #7 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | biraz futbol oynasin ve ayaginda cok fazla tutuyo topu takima daha faydali olabilir eger tutmazsa ama tecrubesizligine veriyorum insallah daha iyi olur
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
27-10-2006, 11:16 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 | bence bu düsüsü normal karsilamak lazim...adam genc 2.ligden türkiyenin en büyük takimina geldi...üstüne fazla gitmemek lazim...
__________________ bjkliyiz | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |