![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Gönül adamı Delgado Türkiye Kupası'nda Bucaspor'u farklı mağlup eden Beşiktaş'ta, Delgado'nun muhteşem frikiği konuşulurken, Arjantinli oyuncunun Çaykur Rizespor maçı öncesindeki jesti arkadaşlarıyla diyaloğunu daha da artırdı. Tele motivasyon Transferi döneminde duran topların büyük ustası olarak lanse edilen, ancak bunu son maça kadar gösteremeyen Delgado, gıda zehirlenmesi nedeniyle haftalardır takımdan uzak kaldı. Beş kilo veren ve gücünü kaybeden siyah - beyazlı yıldız, son oynanan lig maçında da takımdaki yerini alamamıştı. Ligdeki Çaykur Rizespor maçı için takımı İstanbul Atatürk Havalimanı'na götüren otobüste, Delgado'nun tercümanının cep telefonu çaldı. Telefona bakan tercüman hattın diğer ucunda Arjantili oyuncunun sesini duydu. Delgado tercümanına, "Şu an söyleceklerimi arkadaşlarıma tek tek çevirir misin?" dediği öğrenildi. Arjantinli oyuncu, telefondaki konuşmasında, "Hastalığım nedeniyle Rize'ye gelemiyorum. Böylesine zorlu bir deplasmanda sizleri yalnız bıraktığım için hepinizden özür diliyorum. Bunun için beni affedin" diyerek, otobüste bulunan herkesin gönlünü fethetti. Ricardinho yedeğe Delgado'nun bu örnek davranışı, otobüsteki takım arkadaşlarını oldukça duygulandırdı. Tottenham ve Çaykur Rizespor maçlarında forma giyemeyen Arjantinli oyuncunun Bucaspor karşısındaki olumlu izlenimi, Teknik Direktör Tigana'nın da yüreğine su serpti. Delgado'nun tam olarak gücüne kavuşmasını bekleyen Beşiktaş Teknik Direktörü'nün, Ricardinho'yu yine yedek kulübesine çekebileceği ifade edildi. 27.10.2006 ![]() Kaynak : Milliyet
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | İnş bundan sonra bir aksilik olmazda sürekli oynar.. Gerçek Delgado yu gösterir herkese.....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla o 5 milyon dolari kesinlikle hakediyo.... hele bi ricoyla beraber oynasalar ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | inş. bidaha sakatlık görmez ama çok narin bi adam hemen sakatlanıor
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |