![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kısacası bu yıl hiç mızlanmadan ,sonuçlara bakmadan bu değişime sabretmeliyiz..hocamız bu işi biliyor ve iki hokkabazın baskısı ile vazgeçecek çapsızlıkta da değil..Bazılarının dediği gibi "Riijkard " hiç değil.. Yeterki bizler ve yönetim vazgeçmesin..Üstelik bu sistemi uygulamada ;belkide Avrupa da ki en iyi 1-2 saha içi liderinden birisi de bizim takımımızda..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (25-10-2010 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hoca'nın oynatmak istediği futbolu bizim takım oynayabilir, en azından bunun için ışık verir, Q7-Guti-Sivok olunca ama...Onlarsız olmaz, bunu kabul etmek gerekir, hocanında taraftarında...Ama hoca kabul etmedi, Guti'nin yerine Onur'u, ne bilim Tabata'yı, Q7'nin yerine Holosko'yu veya da Nihat'ı, Sivok'un yerine de Zapo'yu bazen de Ferrari'yi koydu, peki oldu mu, cevabı net, hayır...Eee o zaman çözüm basit değil mi, onlar yokken başka bir plan yapacaksın, B planını devreye sokacaksın, ben Schuster'den bunu beklerim, oyun anlayışından taviz vermemesi güzel bir şey aslında, ama takım güzel olunca güzel oluyor bu...Barça'nın hocası taviz vermez, Real'in de öyle ve birçok üst düzey takımın, ama bizde olmuyor işte, ilerde olabilmesi için uğraşıyor Schuster anlıyorum, ama Türkiye'De bunu gerçekleştirebilmesi çok zor bence... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu mantalite yani r.madrid ,milan,barcelona kısacası avrupai bir oyun sistemi Türkiyede sökmeyecek gibime geliyor en azından bu sene öyle bizde futbol çok sert ve fizige dayalı bunu hepimiz biliyoruz zaten..ama avrupada iş yaparız buna inanıyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |