![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ilk yarı cok iyiydik ikinci yarı berbat ötesiydik benim asıl bahsetmek istediğim türübün olayıydı ben ilk defa yeni acığı bukadar sessiz gördüm aksilik olmadığı taktirde hemen hemen her maça gidiyorum diğer maçlardada sustuğumuz olmustu ama bu maç cok farklıydı yeni acık ortada bir grup taraftar birşeyler yapmak istiyor diğer taraftarlardan destek görmüyor biz bağırdıkca sesimiz kesiliyor sağımızda solumuzdaki kişiler tiyatyoda sinemada maç izler gibi maç izliyorlar yeni acık kapalıya tempo tutuyor kapalı kendi halinde sanki tüm stad kapalıdan olusuyormus gbi kendi baslarına takılıyor kapalıdaki kardeşlerimiz birşeyin farkında değil beşiktas taraftarı beşiktas grubu carsı taraftarı sadece kapalıda değil tüm stadda ben kapalıdayım yeni acıkla işim olmaz demek cok doğru değil | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Maçtan şimdi geldim stadda son onbeş dk.geçmek bilmedi oyuna Nihat,yusuf girince zaten 90 dk ruhlar aleminin bekçiliğini yapan tabata ile Beşiktaş adeta sekiz kişi oynar hale gelince hele hele son dakikalarda Sivasın mucizevi şekilde kaçırdığı golleri görünce bu maçı kazasız belasız üç puan ile nasıl bittiğimizi anlayamadığımdan sevinemedim bile.Maçın yıldızı tek kelime ile Adem Ersan Gülüm'dü sağlam fiziği,yer tutması,top kesmesi,havaya yükselişleri rakibi ezmesi çok hoşuma gitti Necip'in gol dışındada fena oynamaması,Deli İbrahim'in her zamanki mücadelesi,Guti'nin ince ayar pasları,Ernst'in çok iyi olmasada yine oyundan düşmemesi,Bobo'nun forvetin değişilmezi olduğunu bir daha göstermesi bence bu maçın artılarıydı,eksilerine gelince ne yazıkki Tabata,Holosko,Hilbert,sonradan oyuna giren Yusuf,Nihat bunlar üzerine konuşmaya gerek yok Sivok,Ekrem,Q7,yer yer genç Rıdvan ve Erhan Güven, iyi bir İsmail Köybaşı,Fatih Tekke bu futbolculardan sakat olanlar düzelip formsuz olanlar formunu yakalayıncaya kadar şuanki mevcut kadro ile bu kadar oluyor Teknikdirektör'ün yapacağı birşey yok bu kadro ile bu maç trafiğinde ne kadar az yara alıp çıkarsak o kadar iyi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |