|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-10-2006, 13:11 | #1 | ||
junior-1903 Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 28 |
"Forma benim hakkım" Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti Bobo, gün geçtikçe artan performansıyla Tigana'yı zorluyor... Fransız teknik adamın zaman zaman yedek kulübesine çektiği sambacı, özellikle son haftalardaki çıkışıyla hocasına "Verilen görevi eksiksiz yerine getiriyorum. Bu forma benim hakkım" mesajını veriyor. Sambacı çekişmesi Bobo, son oynanan lig ve kupa maçlarında attığı goller ile oynadığı etkili futbolla; takımın as forveti Nobre'nin de tahtını sallıyor. Vatandaşının sessiz kaldığı haftalarda attığı gollerle galibiyetlerde başrol oynayan Bobo'nun bu performansıyla artık yedek kalması zor görünüyor. Kaynak: Pasfotomaç
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
|
28-10-2006, 13:24 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | bobo gerçekten de müthiş bi çıkış yakaladı,güleç in böle etkisiz olduğu bi zaman da bobo ilaç gibi geldi bu takıma,nobrenin tahtını sallamasn birlike oynasınlar daha ii verim alırız ikisinden de..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
28-10-2006, 14:01 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | en iyi maçı fenerle oynadığımız kupa finaliydi yaptığı en iyi şey ise presiydi yine aynı presi yaparsa nobre ile beraber bu ligde defans dayanmaz ama boboda çok fazla beklintisi olanlar yanılır
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
28-10-2006, 14:19 | #9 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | forma iyi olanın hakkı | ||
28-10-2006, 14:29 | #10 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 |
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |