![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Guest
| Alıntı:
ayrıca para para para..beşiktaş sevgisi beşiktaşın başarısı para ile ölçülecek bişey değil..tabi benim düşüncem..sen nasıl düşünüyorsun bilmem | |||
|
![]() | #42 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | arkadaşım bu konuyu ben actım ve bir alak görmedim yazıları tekrar oku sonra yorum yap biz neyden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsunnn
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
Guest
| çok alaka var siz para diyorsunuz para diyen adamı onaylıyorsunuz..tigana giderse tamiznatı sonra gelecek hoca transfer yapacak falan filan bürsürü para diye...o yüzden evet yazılanları ve onlayladıklarınızı iyi takip edin... | ||
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Inadina Tigana ozaman Forza Tigana 2.Lige düsürsen bile senle devam... sabredecegiz biz kahrolalim aglayalim basimizi duvarlara vuralim farketmez... sen istedigin gibi oynat takimi milyonlarini al cebe indir helali hos olsun, aliskiniz biz... Inadina Tigana Forza Tigana Forza Besiktas... HEP DESTEK TAM DESTEK
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #46 | |||
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #47 | |||
![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | sanki takım önceki sezonlardaki gibi liderin 15 puan gerisinde 8. falan ya siz idama sehpasına cıkardınız adamı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam ozaman kafasini degistirsin... bukadar inatci bi adam olmaz... hic transfere gerek bile yok senin elindeki malzemeye bak be offf... oynatamiyorsan napalim... Fubtolcularimizda malesef tigananin kurbani oluyorlar..
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (30-10-2006 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Sevİnmek İÇİn Sevmedİk Ölene Kadar Hep Destek Tam Destekk Yensende Yenİlsende Kalbİm Hep Sende.. Şampİyon Olmasanda Kupalari Almasanda Ezİklere Koymasanda Yİnede SeveceĞİm Varmi DİyeceĞİnİz Yİne SeveceĞİm Varmi DİyeceĞİnİzzzzz
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |