![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Beşiktaş'ta Sakaryaspor beraberliğinin ardından şimdi de G.Zan şoku yaşanıyor.A Milli oyuncunun bugünkü antremanda Tigana'ya "Sakaryaspor maçında sakat sakat oynadığım için ağrılarım çok arttı,neredeyse yürüyemiyorum,bu yüzden Bükreş'te oynayamam" dediği öğrenildi.Tigana'nın G.Zan'ın bu sözleri sonrasında çok sinirlendiği ve "Bana sakat olduğunu nasıl söylemezsin.Söyleseydin Sakarya maçında seni oynatmazdım.Şimdi bizi yine Bükreş'te yalnız bırakacaksın" dediği ifade edildi.Gökhan'ın büyük ceza alması bekleniyor.Tigana'nın da bunun üzerine Gökhan Zan'ı maç kadrosundan çıkardığı belirtildi.Tigana'nın Gökhan Zan'ın yerine defansta Baki Mercimek'i oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Kaynak : Lig Tv Haberleri Abi artık söyleyecek söz bulamıyorum.Bir değil iki değil.Bu adam biçim milli takım oyuncusu anlamadım?Bu nasıl profesyonellik?Sen sakat sakat oynadığın Trabzon maçından sonra G.Saray maçında bizi yalnız bırakmışken,nasıl yine Sakarya maçında sakat sakat oynarsın ya?Hiç mi akıl yok sen de?Şimdi Bükreş'te bizi yalnız bırakacaksın.Niye düşünmüyorsun bunu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Sana katiliyorum m dogan oynamasi gerek...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |