![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ANKA Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, bu sezon takımdaki sorumluluklarının arttığını vurgulayarak, “Takım kaptanıyım ve genç arkadaşlarıma çok iyi örnek olmam gerektiğini biliyorum. Dolayısıyla da antrenmanlarda çok fazla çalışıyorum. Performansımın üst seviyede olmasının sebeplerinden biri de bu” dedi. İbrahim Üzülmez, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha dergisinin kasım sayısında yer alan röportajında, performansındaki artış ve yeniden (A) Milli Futbol Takımı'na çağrılmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti: “Bu sezon sorumluluklarımın çok daha fazla olduğuna inanıyorum. Takım kaptanıyım ve genç arkadaşlarıma çok iyi örnek olmam gerektiğini biliyorum. Dolayısıyla da antrenmanlarda çok fazla çalışıyorum. Performansımın üst seviyede olmasının sebeplerinden biri de bu. Diğeri de daha önce söylediğim gibi gerçek yerimde oynamak.” Yöneticiler ve futbolcuların, maçlarda alınan kötü sonuçların ardından faturayı genellikle hakemlere çıkardığını kaydeden deneyimli futbolcu, şöyle devam etti: “Kimse kendi hatasını görmüyor ve suç hakeme yükleniyor. İşte insanın kendisini en fazla kandırdığı zaman da tam o zaman. Önce kendi hatalarımızı göreceğiz, bu hataların muhasebesini yapacağız ve düzeltmeye çalışacağız. Beşiktaş kaptanı olarak en büyük dileğim olayların değil, futbolun konuşulması. İnanıyorum ki hiçbir hakem de sahaya art niyetli çıkmıyor.” Başarıyı yakalayabilmek için kadro istikrarının gerekli olduğunun altını çizen İbrahim Üzülmez, şu ifadeleri kullandı: “Her sezon çok sayıda oyuncu gönderip yerlerine yenilerini getirdiğiniz zaman uyum sorunu yaşamanız kaçınılmaz oluyor. Biz de zaman zaman bu sorunu yaşadık ve rakiplerimizin gerisinde kaldık, ama bu sezon aramıza hem çok yetenekli gençler hem de çok kaliteli yabancı oyuncular katıldı. Son iki sezonda yaptığımız hataları bu sezon tekrarlamayacağımıza ve önümüzdeki haftalardan itibaren çok daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Bu takımda o ışığı görüyorum. Özellikle Ricardinho ve Delgado'nun takıma tam adapte olmalarıyla birlikte bu takım çok başarılı olacak.” Beşiktaş'ta 7. sezonunu geçirdiğini vurgulayan İbrahim, şunları kaydetti: “Birçok arkadaşım gelip giderken benim kalmamın sebebi verdiğim mücadeledir. Yoksa bu takımda benden çok daha yetenekli arkadaşlar vardı, ama gittiler. Sahada o takım için, o forma için mücadele ederseniz taraftar da size sahip çıkar. Bu takımın 100. yılında da bulundum. Taraftar bizi bağrına basmıştı. Çünkü o takım gerçekten çok iyi mücadele eden, pres yapan bir takımdı. Taraftarın bugünkü takıma daha fazla sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu takımda genç arkadaşların sayısı daha fazla ve tribün tepkilerinden tecrübeli oyunculara göre daha çok etkileniyorlar.” | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu röportaj ne zman yapıldı acaba | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |