![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Mehmet Sedef, Milli Takım için iddialı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın altyapısından yetişerek, son dönemde (A) takımda forma şansı bulan Mehmet Sedef, ''Umarım ilerde hem Beşiktaş hem de Milli Takım için ilaç olurum'' dedi.. Mehmet Sedef, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Kasım sayısında iddialı açıklamalar yaptı. 9 yaşından bu yana Beşiktaş'ta olduğunu ve bu yıl siyah-beyazlı kulüpte 11. sezonunu geçirdiğini anlatan Mehmet Sedef, ''Şu anda kendimi Beşiktaş altyapısının gururu olarak görüyorum. Eğer (A) takımda iyi bir performans gösterirsem, altyapıdaki diğer arkadaşlarımın da önünü açmış olacağım. Belki onlar da beni örnek alarak, daha istekli ve hırslı bir şekilde çalışmaya başlarlar'' diye konuştu. Mehmef Sedef, ''Bu işe başladıysak ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Tecrübeli futbolcularla aynı antrenmanları yaparsak bir yere varamayız. Bizim gibi gençlerin ekstra çalışmalar yapması gerekiyor. Daha çok maç izlemesi ve eksiklerini tespit etmesi gerekiyor. Ben de tüm bunları yapıyorum. Yavaş yavaş istediğim yere geleceğime de inanıyorum. Umarım ilerde hem Beşiktaş hem de Milli Takım için ilaç olurum'' dedi. Mehmet Sedef, şampiyonlukla ilgili bir soruya da, ''Bu sezon umuyorum şampiyon olacağız. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Takım olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. Genç bir kadromuz olsa da bunu bahane olarak kullanmayacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' diye yanıt verdi. | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi niyetli ama daha çok çalışması lazım | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Devamlılığı ve hırsı çok hoşuma gidiyor ama üstüne koyması lazım tabiiki.İyi giden bir takımda kendini bulabilir ama takımı sürükleyemez bence.Sağlam bir görev adamı kazanabiliriz.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aynen katiliyorum..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ++++ tek bu oyuncuyu degil tüm gencleri kaybetmiyelim, aydin karabulut, serdar özkan vs...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |