![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Cordoba, Beşiktaş maçına bileniyor ![]() Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan Antalyaspor'un kalecisi Oscar Cordoba, çok konuşulacak eleştiriler yaptı... Kolombiyalı kaleci Pazar günü hesap kesecek... ![]() Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan Antalyaspor'un kalecisi Oscar Cordoba, çok konuşulacak eleştiriler yaptı. Galatasaray maçının son saniyelerinde yediği golden sonra saçma sapan eleştirilere uğradığını belirten Kolombiyalı kaleci, 'Haksız yere suçlandım. Futbol yaşantım boyunca hiç beklemediğim, ummadığım suçlamalardı. Uzun süre kendime gelememiştim.' diye konuştu. ARKADAŞLARIMA KIRGINIM ESKİ takım arkadaşlarına çıkan söylentiler yüzünden kırgın olduğunu söyleyen anlatan Cordoba, bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçının kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Başarılı file bekçisi, 'Pazar günü, şike suçlamasıyla eleştirilen bir kalecinin kendilerine neler yapacağınını görecekler' dedi.
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Cordi... Sende Haklısın Seni Gönderenlere Hata Yaptıklarını Ispatlamak Istiyorsun.. Ama Bizde Sizi Yenmeliyiz Başka Çaremiz Yok Anlıyon ?? ![]() ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | 1-0 alırız bizde cordi ayıp edion ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | harbiden de öyle git onlara bilen ... alla alla ya cordoba bile bizimle uğraşıyor...
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |