![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmuş bitmiş artık,şu olsaydı alırdık maçı,bu olsaydı o golü atardı demenin hiçbir manası yok,tek güzel şey oynanan futbolun geleceğe bir ışık olmasıydı,ama bundan sonra uefa şansımızı zora soktuk | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Dünkü maçı farklı kazanmamız gerekiyordu bu takımda ters giden bişeyler var şans hiçbir zaman bizden yana değil ....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Evet haklısın.Bu maçı farklı kazanmamız gerekiyordu ama unuttuğun birşey var.Karşımızdaki takım bence de bizim kalitemizde bir takım asla değil ama liglerinde 13'te 13 yaparak rekora giden ve dolayısıyla özgüveni olan bir takım.Ve takım gibi oynuyorlar.Ama bizim daha ne 11'imiz belli,ne 4-5 maç üst üste kazanmışlığımız var ve açık konuşalım ben dahil çoğu kişinin bu maç öncesi fazla umudu yoktu ama Beşiktaş sahaya farklı bir 11 ile çıkınca hepimizi şaşırttı.Bu oyunla kaybetmemiz tabii ki trajedik oldu ama önümüzdeki maçlar için çok önemli olumlu bir sinyaldi bu.Ben umutluyum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | salık olsun napalım
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | luce gelse keşke başımıza. bu kadar imkan para ona verilse neler yapmazdık. bükreş bi cacık deil zaten. ama son vuruşlardaki beceriksizliğimizle maçı kaybettik
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |