![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Runje A.Tandoğan---İ.Toraman---G.Zan---İ.Üzülmez S.Kurtuluş---Koray Burak---Ricardinho---Delgado Bobo YEDEKLER: Murat Şahin, Mustafa Doğan, Baki Mercimek, Gökhan Güleç, Fahri, İbrahim Akın, Mehmet Sedef. | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | söylenecek tek cümle budur... takım gitsin yıkansın iice...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kleberson sıkıntılı ![]() Sambacı yıldız bu sene takım olarak kara bulutların üzerlerinde dolaştığını ifade ederek, “Bir uğursuzluktur gidiyor, anlamadım. Bir ay sonra iyileştiğim maçta tekrar sakatlandım. Ama büyük takım için bu tip aksilikler kesinlikle bahane olamaz. Bize düşen; sakatlansak bile en kısa zamanda iyileşip takımdaki yerimizi almaktır. önümüzde zorlu bir Antalya maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Deneyimli oyuncu, takım içindeki arkadaşlığın mükemmel olduğuna da değinerek, “Sakat olduğum dönemde bütün arkadaşlırım sürekli bana destek oldular. Böyle dönemlerde insanın kendisini yalnız hissetmemesi mükemmel bir duygu. Takımdaki sosyal bütünlük en kısa zamanda bize başarıyı getirecektir”
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #48 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Musa İyi Güldürdün Beni Heee ![]() ![]() Ama Klebersonun Kolunda Dögme Var Oradan Su Gecmez... Su Gecmeyincede Hamamın Bi Anlamı kaLmaz ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #49 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |