![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kleberson yine yok ![]() Dinamo Bükreş maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Kleberson'un hafta sonunda oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcunun sağ ayak bileğinde zedelenme olduğunu belirterek ''Kleberson'un bugün MR'ını çekeceğiz. Antalyaspor maçında forma giymesi çok zor. Bükreş'teki saha zemini çok kötüydü. Bu da sakatlanmaya neden oldu'' diye konuştu. Siyah beyazlılar, Antalyasporla oynanacak lig maçının hazırlıklarına öğleden sonra yapacakları antrenmanla başlayacak
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne şansızlık offffffffffff offfffffffff | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kulüp yöneticilerine sesleniyorum. bu kadar şansızlığın üstüne deve kesmeleri lazım.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maçtada çok iyi oynamadı onun yerine korayı oynatıp delgado ricardinio ikilisi ve tek forvet sistemi çok iyi olur... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | olmasın zaten koray var.ya bu kadar pas hatası yapılır mı ya. -----------------runje-------------- --------gökhan z.--------ibrahim t.-- ali t.---------------------------------ibrahim ü. -------------------koray----------------------- burak------delgado--------rico--------ibrahim a. --------------------bobo------------------------
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| Klebersonun adı bile piskolojik baskıdır bence...ve gerçekten iyi bir oyuncu...yokluğunda takımın halini gördük diyebilirim...o yüzden kleberson gitsin diyenlere şaşıyorum...sakatlık konusunda ise çok sakatlanıyoruz...koyun , deve falan kesmekle olacak işler değil...bilmiyorum futbolcularımız kendilerine iyi bakıyor mu ama bu sakatlıklarda şanssızlıktan ziyade başka şeylerin de olduğunu düşünüyorum... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |