![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'de menajerlik yapmalı...Bu açıklama Sinan Vardar'a ait Beşiktaş Yöneticisi Sinan vardar, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk oldu. Tunç Elibol'un sunduğu programda ilginç açıklamalar yapan Vardar, genel menajerlik sistemi hakkında konuşurken "Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'i bu göreve getirmeli" demesiyle dikkat çekti. Vardar, eleştiriler alan Tigana'ya ve Başkan Demirören'e de destek verdi. İşte Vardar'ın açıklamaları: "RIDVAN DİLMEN FENERBAHÇE'DE GÖREV ALMALI" Sinan Vardar menajerlik sistemiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı ve Fenerbahçe'nin Rıdvan Dilmen'i Genel Menajer yapması gerektiğini savundu: "Benim bu güne kadar söylediklerim hep sistemle ilgiliydi. Kıvanç Oktay meselesinde de benim sözlerim sistemle ilgiliydi. Benim söylediğim takımda bir Genel Menajer olmasıydı, antrenörün de üstünde olmasıydı. Ali Gültiken'in hem İngilizcesi çok iyi hem de Farsçası var. Bir antrenör gelirken Beşiktaş'ta bir futbol adamı olmalı. Denmeli ki sen bu adama bağlısın. Yönetim de onun üzerinde. Yöneticiler bir işe karışırsa her zaman kaos olur. Sabahtan akşama kadar hocanın yanında olmalı. Mesela Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'de bu göreve getirilmeli." Sinan Vardar Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen transferlerinden Edu ve Lugano hakkında da ilginç bir yorum yaptı. Fenerbahçe'den Sivasspor'a giden Servet'i yakından tanıdığını belirten Vardar, "Fenerbahçe'nin 4 tane çok iyi stoperi vardı. Neden 2 tane daha aldı bilmiyorum." dedi. "FUTBOLCULARI EN İYİ TIGANA BİLİR" Beşiktaş Yöneticisi Sinan Vardar, sert eleştirilere maruz kalan Teknik Direktör Tigana'ya sahip çıktı: "Serdar'ı ön libero yarattı, mükemmel oynuyor. Delgado, Ricordinho gibi oyunculardan doğan açıkları çok iyi kapattı. Bunlarda hocaya saygı duymak lazım bütün gün futbolcularla beraber en iyi o görüyor." "BAŞKAN, TIGANA'YA KARIŞMADI" Vardar, Başkan Demirören'in Tigana'yla konuşup takım terbine müdahale ettiği iddialarını da yalanlayan Vardar, "Ben de Başkan'ın yanındaydım. Kampa gittik, kahve arasıyda, Başkan futboylculara 5 dakikalık bir konuşma yaptı. Onlara güvendiklerini, rakipten daha iyi olduğumuzu söyledi. Başarılar diledi. Hepsi bu." dedi. "TIGANA'YI GÖNDERMEYİ KONUŞMADIK BİLE" Tigana'nın gönderilmesi konusunun yönetimde hiç konuşulmadığını da ifade eden Vardar, "Her geleni methiyelerle karşılıyoruz, 5 haftada gönderiyoruz. Mesela Gerets. Geçen sene parasızlıkta takımı şampiyon yaptı şimdi neler söyleriyor. Biz Türk milleti olarak biraz aceleciyiz. Medyada Beşiktaş'a stoper gerektiği yazılıyor. Gökhan var, İbrahim Toraman var, Baki var, Mustafa Doğan var, Koray var. Bu haberler, maçlarda seyirci patlamasına yol açıyor. Demirören gitse, Tigana gitse sonra ne olacak? Başkan'ın yaptığı maddi fedakarlıkları biliyorum. Kendi firmasından, kendi cebinden büyük yatırımlar yaptı. Büyük bir değişim yaşadık. Türkiye'nin en genç kadrolarından biri Beşiktaş'ta." diye konuştu. DEMİRÖREN'E DESTEK Vardar, Başkan Demirören'e de destek verdi: "Ben camialarda birlik beraberlik taraftarıyım. Beşiktaş'ta istikrar çok önemli. Yönetimlerin hatası olabilir ama istikrar çok önemli. Son 2.5 yılda neleri yaptığını yapamadığını kendisi görecektir. İyi bir yönetim kuracağına inancım tam." "CAVCAV'DAN ÇOK YÜKSEK BİR TEKLİF GELDİ" Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın kendisine profesyonel yöneticilik yapması için teklif getirdiğini de doğrulayan Sinan Vardar şunları söyledi: "40 senedir futbolun içindeyim. Başkanlık yaptım, yöneticilik yaptım, danışlanlık yaptım. Önemli şeyler yaptık. 45 tane futbol okulu açtık. İlhan Cavcav bana 4-5 senedir söyler, o beni profesyonel olarak çağırıyor. PAF maçı vardı. İlhan abi de geldi. Hangi futbolcuya el atsaaltından benim ya da Ersun Yanal'ın çıktığını söyledi. İlhan Cavcav'ın teklifi konusunda kararı Ocak ayında vereceğim. Ankara'ya gitmek çok zor. Ama İlhan Cavcav'ın çok yüksek bir teklifi var." "UEFA'DA ŞANSIMIZ SÜRÜYOR" Sinan Vardar UEFA Kupası'nda da şanslarının sürdüğünü belirterek, "Tottenham, Leverkusen'i yenerse biz de Brugge'ü yenersek şansımız olur. En çok ümit veren şey ise oynadığımız pozitif futbol." dedi. | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | yönetim hangi verdigi söü tutmusta bunda tutacakti , bu yönetim oldugu sürece ne sampiyonluk ne final nede baska bisey görürüz | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Beşiktaş Yöneticisi Sinan Vardar, sert eleştirilere maruz kalan Teknik Direktör Tigana'ya sahip çıktı: "Serdar'ı ön libero yarattı, mükemmel oynuyor. Delgado, Ricordinho gibi oyunculardan doğan açıkları çok iyi kapattı. Bunlarda hocaya saygı duymak lazım bütün gün futbolcularla beraber en iyi o görüyor." bu söylediği kelimeler çok dogru ve yerinde. diğer söyledikleri fındık kabugunu bile doldurmaz..!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |