![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Beşiktaşlı yöneticiler, Dinamo Bükreş karşılaşması sonrası teknik direktör Tigana ile görüşme yaptı. Fransız teknik adam bazı futbolcularından şikayetçi olduğunu vurguladı ![]() Görüşmede hakemin maçı katlettiğini belirten Tigana, "Olmayacak bir pozisyonda penaltı düdüğü çalarak bizi çok zor durumda bıraktı" dedi. Futbolcularının performansının yeterli olmadığını vurgulayan Fransız teknik adamın yöneticilere, "Savunmada çok basit hatalar yapıyoruz. Gökhan'ın bir anlık hatası hakemin penaltı vermesine neden oldu. Oyuncularım antrenmalarda o kadar çalışmalarına rağmen maalesef maç içinde hiç beklemediğim hatalar yapıyorlar. Forvet oyuncularımda çok düşüş var. Burak sezona çok iyi başladı ama şu anda tanınmayacak kadar kötü oynuyor. Bobo da beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Futbolcularımla Antalyaspor maçı öncesi geniş kapsamlı bir toplantı yapacağım" dediği öğrenildi. kartalhaber.com
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | doğruluk payı var | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bazı seyleri dogru gerçekten. bobo iyi olmaya aday topcu,kuması iyi yani ama her antrenmandan sonra extradan son vuruslar için bol bol çalışması lazım. adam geldiğinden beri,su an takımın en golcü oyuncusu ama attıgının 2 katını da kaçırdı yalnız. daha iyi olur inş. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaw tigana her zmn bi bahane buluo zaten. git gide kıl olmaya başladım. lucescunun yarısı olamaz. taktik bilgisi çok az. ama ii bi yetenek avcısı
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ne zaman kendinde buldun ki suçu sen. hep futbolcularda suç arasıra da hakeme yüklenirsin bi de demezmisin ilk defa hakemler hakkında konuşuyorum. Sen Toramanı sağbekte çürüt 1 yıl boyunca sonra stoper çıktığı ilk maçta basit hatalar yaptığını söyle. madem burak tanınmayacak vaziyette niye onu oyuna kurtarıcı diye sürüyosun biz tvden görüyoruz form düşüklüğü olduğunu sen hala anlamadınmı. ibrahim akın kulübede paslandı çocuk be. bobo hayal kırıklığına uğratmış valla ben hiç uğramadım geldiğinde de böyleydi bu. takır takır goller mi atıyodu geçen sene. sen gittin bu çocuğa milyon euroları saydırdın beşiktaşın tek gol umudu yaptın. güvenmiyorum sana monsieur jean ne sana ne senin aldırttığın oyunculara boboya runjeye bakiye gökhan gülece | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
BOBOdan bir NOUMA ve GÖKHAN GÜLECden bir ILHAN olmasini beklemek hata olur ama bu takimin gelecegi bu cocuklar ikisine de güveniyorum ama 2 yil sonra bunlardan biri banko oynar..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "Bobo da beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.." valal ben söylemiyorum,hoca söylüyor.Sen bu adamı beşiktaşa ilk getirdiğin gün beni hayal kırıklığını uğrattın,utanmadan hala futbolculara atıyor suçu..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |