![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bükreş dönüşü suratları beş karış olan takıma Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören moral verdi!.. Futbolcularına "Hocanıza inanın" diyen Demirören, "Görevinizi mükemmel yaptınız. Pozitif futbolunuzla iyi mesajlar verdiniz... Aynı oyunu ligde de bekliyorum" diye konuştu!.. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda Dinamo Bükreş karşısında aldığı şanssız yenilgi moralleri bozarken, ortaya konan iyi futbol başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi umutlandırdı. Dinamo Bükreş karşılaşması öncesi takımla beş çayında biraraya gelen başkan futbolcularına, "İyi bir mücadele bekliyorum. Kazanabilir ya da kaybedebilirsiniz ama sizden bir şey istiyorum. Her maçı kazanmak için sahaya yüreğinizi koyduğunuzu, elinizden geleni yaptığınızı bizlere ve taraftarımıza inandırın" ifadesini kullandı. TEK PATRON TİGANA'DIR Rakip karşısında sezonun en iyi futbolunu ortaya koyan fakat hak etmediği bir yenilgi alan futbolculara ilk teselliyi de Demirören verdi. Başkan, dönüş yolculuğunda takıma hitaben şunları söyledi: "İstanbul'a galibiyetle, mutlu bir şekilde dönmeliydik. Sizler, bizler ve taraftarımız bunu haketmişti. Çok iyi mücadele ettiniz. Aynı futbolu, savaşçı ruhu ligde de sizden bekliyorum. Bu mağlubiyeti unutun, kafanıza takmayın. Hocanıza inanın. Tigana Beşiktaş Futbol Takımı'nın patronudur. Öyle kalmaya da devam edecektir." ÇOCUKLARA İNANIYORUM Demirören maç ve hakem Ceferin'le ilgili de SABAH'a konuştu. Başkan, "Hakemin yaptığı hatalar tartışmaya açık. Verilen penaltı ağır bir karardı. Top bizi biraz sevseydi sonuç çok farklı olurdu. Beşiktaş'ın gruptan çıkması için iki maçını da kazanması gerek. Çocuklara inanıyorum" diye konuştu. Ligde liderin 3 puan gerisinde olduklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı sözlerini "Şampiyonluk mücadelemiz sürüyor. Sabırlı olursak takımın hem ligde hem Türkiye Kupası'nda hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Taraftarımız da takımına inansın. Protesto görüntülerini istemiyorum" diyerek bitirdi. Sabah | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | millet tiganaya güvenmiyor boş topicten bu çıkıyor ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | bükreş maçında iyi bi kadro çıkardı diye ona güvenmemiz gerekmiyor, ona güvenmemiz için yaptığı hiç bişey yok o güveni kendisi kaybettrdi ve kaybettirmeye de devam edecek gibi görünüyor.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Ben Sonuna Kadar GÜvenİyorum Sebebİnİde Daha Önce AÇtigim Konularda YazmiŞtim Artik Yorum Bu Konuya Yorum Yapmicam
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yaw tigananın neyini destekliyosunuz anlamadım...doğru taktikle çıkıo diyelim...neden o zaman savunma atak üstüne atak yiyo?neden gol kısırlığı çekiyoruz?diyelim çok iyi antrenman yaptırıyo diyelim...neden her maç bi oyuncumuz sakatlanıyo?biri dokunsa bizim oyuncuya maşallah 1 ay sakat...hadi futbolcularla arası iyi değilde iyi diyelim...neden her maç ona buna sallıyo?yok bu kötü yok şu kötü...neden suçu kendisinde aramıyo?futbolcuların iyi oynadığı zamanda mazeret bulamıyo yok ben şöyleyim beni henry'e sorun yok giuly'e sorun...kendinizi kandırnayın...bu iş tiganayla olmaz...takımı ekimde görecektik hani?takım ekim ayında süper olacaktı?kasım ayı oldu e hani?umut war mı takımda?yok...ümit war mı?yok...yapmayın artık arkadaşlar... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dinamo macinda sakatlar geri döndü, gördük sahane kadroyu...aslinda bobonun yerinde nobre olacakti ozaman iste o maci alirdik, ama sansizlik....bence kadroda sakatliklar olmasa cok daha ii olcaz, ve bir keren dedim inadina tigana, yönetim gönderene kadarda sözümde kalcam, kalmazsam iste döneklik yapmis olurum, ondan inadina tigana....delgado yok ondan bu antalya macindan cok sey beklemiyorum acikcasi demis olayimda..........
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |