![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Dinamo Bükreş karşısında mağlup olunmasına rağmen ortaya konan iyi futbol, Beşiktaş üzerindeki karamsar havayı dağıttı!.. İkinci Başkan Murat Aksu, "İyi oynayıp kaybettiniz... Yeter ki böyle olsun... Bu futbolunuzu ligde de sürdürün" dedi!.. Beşiktaş'ın, UEFA Kupası'nda Dinamo Bükreş'e 2-1 yenilmesi yönetim ve futbolcu kanadını üzerken, iyi futbol teselli oldu. Siyah - beyazlılarda yaşanabilecek olası bir kriz de, bu oyun karşısında şimdilik rafa kalktı. Dönüş yolculuğunda Bükreş'te, havaalanında üzüntülü olan futbolcuları teselli etmek için büyük uğraş veren İkinci Başkan Murat Aksu, "Biliyoruz iyi oynadınız ama kaybettiniz.Yeter ki bu iyi futbolunuzu ligde de sürdürün" dedi. Futbolcularla bire bir görüşmeler yapan Aksu, şöyle konuştu: "Sezonun en iyi futbolunu oynadınız. Puan kaybetmek elbette üzücüdür. Yeni ekipsiniz. Şu oynadığınız futbolu sürdürün. Beşiktaş gibi oynadınız. Bunu sürdürdüğünüz sürece puanlar da gelmeye başlar. Bu maçı unutun, önünüze bakın." 'Hakem rezildi' Siyah-beyazlıların 2. Başkanı Aksu, orta hakemin rezil bir yönetim gösterdiğine de işaret ederek, "Bir hakem skandalına tanıklık ettik. Verdiği penaltı ortada. Hele hele son on dakikada çaldığı tüm düdükler haksız ve aleyhimize idi. Adamlar iki kez kalemize geldiler, iki gol buldular" diye konuştu. Milliyet | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Şunu hepimiz kabul etmeliyiz , takım bu tertiple çıktığı sürece kötü futbol oynamaz en azından yenilsede göze hoş gelen futbol oynar , bu tertiple 5 hafta önce çıksa yine aynı futbolu oynardı , sırf Tigana'nın inadı yüzünden uefa puansız ligde 3 ncü sıradayız...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inannaın ben yenildiğimize çok üzüldüm her yenilgiden sonra söver dururdum bu maçta öve öve bitiremedim oyuncuları.. fakat gene hakeme yaptım yapcağını...gerçi bizim forvet yapacaklarını yapsaydı hakemede sövmezdimde...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |