![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Ricardinho'nun isyanı Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, D. Bükreş maçının hakemi Darko Ceferin'in son derece kötü bir yönetim gösterdiğini söyledi. Sambacı, Sloven düdüğün tek taraflı bir maç yönettiğini ifade ederek, "Zaten hava ve saha şartlarının durumu ortadaydı. Topu ayağımızda güç bela tutabiliyorduk. Hakem, kararlarıyla topun ayağımızda daha fazla kalmasını engelledi" dedi. Taraf tuttu Ricardinho şöyle devam etti: "Hakem kesinlikle tek taraflı bir yönetim gösterdi. Bir pozisyonda top, rakibin ayağından kornere gitti. Bükreşliler bile köşe atışı için pozisyon almak üzereydi ki hakem aut kararı verdi. Üstelik pozisyon gözünün önünde olmuştu. Bu kararlarını da maç boyunca sürdürdü." KÖTÜ NİYETLİYDİ Brezilyalı oyuncu bitime dakikalar kala verdiği penaltı kararı için de "Pozisyonu o an tam görememiştim. Ama sonra izledim ve skandal bir düdük çaldığını söyleyebilirim. Bükreşli oyuncu kendini nefis atmış, hakem görememiş! Bu an, onun kötü niyetli olduğunu anladım" dedi. (Haber:Fatih DOĞAN)
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | hakem evet fener maçındada böleydi bizede öle davrandı genel bi türk düşmanı...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
++++++ aynen sana katiliyorum....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siz 1 metreden gol atamayın,delgado sana cillop gibi pas versin solunla dağlara taşlara vur sonra suçu hakeme at,ne güzel ya!Herkez bir bahane bulabiliyor..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Hakem Tam Bİİ .... Cikti Ama Rİcardİnho Sende Bİraz Kendİnİ GÖster Cok Pasİf Kaliyorsun Senİn YedeĞİn Bİle Olamayan Adamlarda Cosuyorrr
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |