![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Tigana genç yıldızların kulağını çekti! ![]() Tigana son haftalarda düşüşe geçen Burak, Bobo, İbrahim Akın ve Gökhan Güleç’i sorgu odasına alıp özel olarak görüştü ve bir dizi sert uyarılarda bulundu... ![]() Tigana, Burak, Bobo, İ.Akın ve Gökhan Güleç’i fırçaladı: “Ben sizlere kefil oldum ama siz bunun anlamını bilmiyorsunuz. Hepiniz 19-20 yaşındasınız. Siz koşmayacaksınız da ben mi koşacağım.” Gençlere verdiği önemi her seferinde dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana kulak çekti. Fransız teknik adam son haftalarda düşüşe geçen Burak, Bobo, İbrahim Akın ve Gökhan Güleç’i sorgu odasına alıp özel olarak görüştü ve bir dizi sert uyarılarda bulundu. Dinamo Bükreş karşısında sergilenen futboldan memnun olan Tigana’nın önceki gün tesislerde 4 futbolcuyla biraraya geldiği ve gençlere şu konuşmayı yaptığı belirtildi: “Ben sizlere kefil oldum ama sizler bunun ne anlama geldiğini her halde bilmiyorsunuz. Zorluklar içersinde bu takıma geldiniz. Hepiniz 19-20 yaşındasınız. Daha önünüzde uzun bir yol var. Maçlarda siz koşmayacaksınız da ben mi koşacağım? Böyle giderse yarı yolda kalırsınız. Saha yerine kulübede benim yanımda olursunuz ‘FORMA VERMEM’ BİR dönem parlıyorsunuz ancak sonra geri sönüyorsunuz. Bazılarınız sahada yürüyor. Bu böyle gitmez. Şunu bilin ki size kimse bu halde forma vermez. Ben de vermeyeceğim. Belki içinizden bazıları zoraki oynayacaktır. Ama bu kötü gidişiniz düzelmezse takıma girmeniz zora girer. Çıkın buna göre savaşın ve formayı kapın. Ben sizlere her şartta güveniyorum. Bu güvenimi boşa çıkarmayın. Yarınlarınızı düşünüyorsanız çok çalışmak, formda olduğunuz haftalarda havaya girmeden mücadeleye devam etmek zorundasınız.” Kaynak: Vatan Haber: Kartal Yiğit
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo,burak,gökhana eleştirmesi doğal ama ibo akına önce 11 şansı verip ondan sonra iboyu değerlendirmeli | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ibo formayı kapsa inonude cskaya karşı nasıl 7oynamıştı hatırlayın hep oyle oynar buna eminim ama formayı 20 dklığına giydikten sonra bende oynamam..
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haber kolpa gibi ama hesap sorman için dediğiniz gibi şans vermesi lazım en son hesap sorulacak kişi de heralde ibrahim akındır son 20 dk.da oynatılıyo sonra da oyunu kurtarması bekleniyor
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |