![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşım su konuyu birazdaha açarmısın sistem benziyo tamamda oyuncuların özellikleri birbirine hiç benzemiyoki bakiyle slvinho aynı tarz deil fahri ile edmilsonda öle eto ile nobrede aynı tarz deil bu takımda özellikleri benzeyen ben bi kişi buldum o da deco ile ricardinho başka diger oyuncuların özellikleri biribirinden cok farklı hem beşiktas bu yazdıgın sistemlede oynamıyo???? ki sadece yazdıgın 4-2-3-1 sistemi benziyo daha başka bulan varsa bana sölesin | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bence orta alan ve defans cok benziyor, tek fark ise su an icin santrfor ve backler. Ama Rijkard'da ilk basta backlerde savunmasi saglam oyunculari tercih etmisti(Mario, Oleguer, van Bronckhorst) gibi, cunku bu sisteme alisana kadar takim cok top kaybi yapacakti ve cok hucuma donuk oldugu icin backleri bu sekilde oynatiyordu, sistem artik iyice islemeye basladiginda Zambrotta, Sylvinho gibi oyuncular oynamaya basladi. Bizde de ayni sey var, Tigana su an Baki ve Toraman'i oynatiyor, ama bence gelecek seneye 2 tane back alip onlari stoperde kullanacak. Su an icin takim cok en zor donemini yasiyor, ozellikle savunma acisindan, cunku cok top kaybediyoruz, cunku riskli oynuyoruz. En azindan backlere stoper koyup top rakibe gectigi an daha guclu olmak istiyoruz. Gelelim forvete. Nobre ile Eto'o tabii ki cok degisik oyuncular. Eto'o cok sprinter, yerden etkili ve teknik bir oyuncu. Nobre ise hava toplarina hakim, mucadeleci bir forvet. Bence Turkiye liginde Nobre is yapar, cunku takimlar Ispanya'daki gibi acik oynamiyorlar. Ama ikisi de tek forveti cok iyi oynuyor, benzerlikleri zaten bu.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bizim oyuncularimizin Barcelona kadar iyi olmasina gerek yok, esit duzeyde takim olmadigimiz gibi rakiplerimiz de ayni degil. Erciyesspor'u yenmek icin bir Eto'o veya Messi'ye ihtiyac yoktur. Sonucta iki takimin hedefleri ayri, kadrolari ayri, rakipleri ayri. Bu arada Ugur Meleke'nin yazisi varsa okumak isterim, merak ettim simdi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |