![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() |
İnanmıyoruz Sezon başından beri takımlarını yalnız bırakmayan taraftar da inancını yitirdi. Çıkarın formaları Sivas'a yenilen Beşiktaş'ta işler iyice karıştı. Takımlarını bir gün bile yalnız bırakmayan, her fırsatta oyuncusuna, hocasına, yönetimine sahip çıkan taraftarlar; cumartesi günü İnönü'de alınan mağlubiyetin ardından çileden çıktı. Yenilgilerde bile "destek" tezahüratlarıyla takımını ateşleyen tribünler, önceki akşam "Formanızı Gruplar da tepkili Takımın üst üste aldığı kötü sonuçların ardından tribünlerde de bölünmeler yaşanmaya başladı. İnönü Stadı'nın lokomotifi olan kapalı tribün ile numaralı ve yeni açık arasında da anlaşmazlıklar, hatta karşılıklı saldırılar bile başgösterdi. Sivasspor maçının ardından Çarşı Grubu ile onların aleyhine tezahürat yapan Beşiktaşlılar arasındaki gerginlik, hat safhaya ulaştı. Fener'i yenemeyiz Tribünler arasındaki bu sıkıntı, takıma olan inancın da yitirilmesine neden oldu. İnternet sitelerinde yapılan, "Sizce haftaya Şükrü Saracoğlu Stadı'nda F.Bahçe'yi yenerek çıkışa geçebilecek miyiz?" anketine katılanların yüzde 67'si "Hayır" yönünde oy kullanarak takımlarına artık güvenmediğini resmen dile getirdi. Taraftarların bu hafta bir açıklama yapacakları öğrenildi. fotomac
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yazık günah bu taraftara eziklere karşı napcaz bakalım fenerin yedeklerinden 4 gol yiyen takımın teknik direktörü 10 olabilir dedi ya yazıklar olsun size
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu konuyu daha fazla büyütmeyelim ve kartalımıza sahip çıkalım allaha şükür edinki BEŞİKTAŞLIYIZ her türlü zorluğun altından kalkarız inanmıyıruz değil sonuna kadar inanıyoruz ve güveniyoruz.Biz değilmiyiz 9 yıl bekleyi şampiyonluk sevinci yaşyan biz dğilmiyiz ne pahasına olursa olsun ilhanı noumayı kalbimize gömüp beşiktaşımıza hala gönülden bağlı olduğumuzu cümle aleme gösteren lütfen benliğimize dönelim arkadaşlar ne yapıyorsak BEŞİKTŞIMIZ için yapııyoruz biz bölede devam edelim lütfen.Birlik olursak her türlü sıkıntıların altından kalkarız ne de olsa Ndünyanın en aşık taraftarıyız.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BİZ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | feneri yenip 2-3 seneyi daha heba etmek istemiyorum ben, o eziklerden fark yiyelim bu yönetimde topcularda tiganada ne olacaksa olsun ondan sonra.. koca sezonda bi fenere koyunca herşey düzeliyo sanıyoruz
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inanın inanın bu takıma . bizler inandık sizlerde inanın biz derizki siz kupayı alın. haftaya kesılecek bı hesabımız var tumer ve aziz beye edit bunlar . saracoglunda nasıl destan yazılıacak herkes sahıt olucak Konu GoD of WaR tarafından (14-11-2006 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | feneri yenip 2-3 seneyi daha heba etmek istemiyorum ben, o eziklerden fark yiyelim bu yönetimde topcularda tiganada ne olacaksa olsun ondan sonra.. koca sezonda bi fenere koyunca herşey düzeliyo sanıyoruz __________________ yazıklar olsun sana.................... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |