![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() |
Delgado firar etti Beşiktaş yönetimi, Sivas yenilgisinden sonra gece yarısı sıkıyönetim ilan ederek takıma "Sabaha kadar tesislerde kalacaksınız" dedi. Bu yasağa herkes uydu ancak Delgado "Benim çocuğum var" diyerek evine gitti. *** Kartal'a OHAL Tigana'ya, "Artık sabah 09.00, akşam 18.00 mesaisi başladı" talimatı verildi Futbolculara, "Sözleşmene güvenme kendinizi kapıda bulursunuz" denildi. Sorun ne hocam? Sıcağı sıcağına Sivas yenilgisi Beşiktaş'ta olağanüstü hal ilan edilmesine neden oldu. Yöneticiler Murat Aksu ve Kenan Öner maçtan hemen sonra sıcağı sıcağına Ümraniye'de teknik direktör Tigana ile 10, futbolcular ile 15 dakika görüştü. Aksu ve Öner önce Tigana'ya, "Sorun nerede hocam" diye sordu. Sabrımız Yöneticiler, "Hocam böylesine kötü bir Beşiktaş'ı hiç görmemiştik. Sorun neredeyse söyle çözelim. Artık taraftarın da sabrı kalmadı. İstediğimiz tüm oyuncuları aldık. Yaşananları görüyorsunuz. Önümüzde F.Bahçe maçı var, ya düze çıkarız, ya da daha sert önlemler alırız" dediler. 9 saat mesai devri Aksu ve Öner, "Artık Ümraniye'de futbolcular için sabah 09.00-18.00 mesaisi başlamıştır" derken Tigana ise şunları söyledi: "Futbolcularımı tanıyamadım. Elimden geleni de yaptım. Elbette bunları oyuncularımla konuşarak F.Bahçe derbisinde tekrarlanmaması için gerekeni yapacağım." fotomac
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eger bir takım bireysel olarak degil komple takım olarak kotuyse tek suclu hocadır. 2x2=4 bu kadar basitt.. oyuzden tigana yı kimse savunmasın kimse arkasındayız demesin..yada acık acık tazminatı var gondermiyoruz desinlerr.. artık isim degill hoca istiyoruzzz | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Delgado bize Bonservissiz geldi yani Sponsor ödedi 5 milyonu, kendisine sadece maas ödüyor takimimiz... bence Delgado ne pahasina olursa olsun takimda tutulmali...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |