![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Koray Avcı'nın sakatlığının önemli olmadığı ve F.Bahçe maçında oynayabileceği öğrenildi. Sivasspor karşılaşmasında ayak bileğinden sakatlanmasına rağmen oyuna bu şekilde devam eden Koray için doktor Optur, "Hafif bir ağrısı var ama bu, derbide oynamasına engel değil" dedi. fotomac
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | aman cok iyi haber ya nedir bu sakatlıklardan çektiğimiz hiçbir maça full kadro ilk 18 tam ilk 11 tam gidemiyeccwkmiyiz eksik olmasa olmaz mı yaaa
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyi haber geldide ne oldu her hafta bi sakat. ya bizde sakatlanırdık ama bukadar sürmezdi anlamadım gitti bu adamlar hergün idman yapıyorlar bizden daha sağlam olmalılar. elinadamı parmağı kırık oynuyor bunlar çıt kırıldım.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |