![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Sivasspor karşısında alınan 1-0'lık şok yenilgi yönetimin ve taraftarların sabrını taşırdı. Beşiktaşlı yöneticiler olağanüstü tedbirler aldı Mücadeleden sonra yönetimin talimatıyla basın toplantısı bile yapmayan Tigana, tüm oyuncuları otobüse bindirerek, Başkan Yıldırım Demirören'in emriyle Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti. Maçtan sonra tesislere dönen futbolcular ve teknik heyet uzun bir süre Ümraniye'de kaldılar... Başkan Yıldırım Demirören ile birlikte aralarında kısa bir toplantı yapan 2. Başkan Murat Aksu ile yöneticilerden Kenan Öner, 12.00'de tesislere gelerek kendilerini bekleyen Siyah-Beyazlılarla 03.00'e kadar toplantı yaptılar. Futbolcularla ve teknik heyet ile yapılan görüşmede oldukça sinirli olduğu öğrenilen Murat Aksu'nun siyah-beyazlı oyunculara kendilerine gelmeleri için Fenerbahçe derbisinin son şans olduğunu söylediği öğrenildi. "Beşiktaşlı olmak bu kadar ucuz değil" diyen Aksu konuşmalarını şöyle tamamladı: "Giydiğiniz formanın değerini bilin. 15 milyonu aşkın taraftarımız var. Herkes kendine gelsin. Aksi takdirde olacakların önüne kimse geçemez. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu sizin için hem iyi bir fırsat hem de son şans" Başkan Yıldırım Demirören'in ise telefonla katıldığı toplantı sonunda futbolculara 50'şer bin dolar para cezası verildi. Disiplin konusunda da taviz vermek istemeyen yönetim, futbolculara sabah 09.00'da tesislere gelinip, akşam 18.00'e kadar mesai şartı getirdi. Maç öncesinde futbolcularına 2 gün izin vermek isteyen Tigana ise bu kararından vazgeçti. Kartalhaber.net
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bole iş olmaz febe yi yenersek hersey duzeliyor mu ben bu işi anlamıyorum daha anadolu takımlarını yenemiyoruz ustune birde ezilerek yeniliyoruz ama cıkıp yonetim adamlara febe macı son sans diyor olmaz bole iş..!!!! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen kardeşim sana katılıyorum
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hani sabir istiyodu yönetim ![]() daha haftaici gelecegin takimini kurduk 2. likte basari diyordu ![]() simdi neden sabir göstermiyor 50000 dollar ceza kesiyor acaba ![]() baskanin 1 sözü 1 ine uymuyor ...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | ne yani feneri yenince bir anda hersey duzelecekmi fenerin besiktasa yenilmesi besiktasa kotuluk olacaktir cunku onlari yenince gecen yillarda oldugu gibi bir anda hersey gulluk gulustanlik olacak ya ondan sonrasi ne olacak gunluk cozumler degil tam cozum bulunmali oyuncularin hocaya hocanin oyunculara yonetim butun takima taraftarlarin birbirine guveni yok butun bunlara bir cozum bulunmali yoksa hocanin gonderilmesi oyuncularin cezalandirilmasiyla degil | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | karara herkes saygı duymalı madem bole bir karar alınmıs oturup beklemekten baska caremız yok .dedikleri dogru yoneticilerin bu futbolcular için son sans akıllarını baslarına toplasınlar ,fb macına ap ayrı hazırlanıyoruz en kötü tarıhımızde bile feneri yeniyoruz ve tekrar yeneceğimizi umuyoruz.tarih 19,11,2006 saat 19:00 yer yine sukru saracoglu tarıhi biz yazcaz hemde oyle bi tarıh olcakki bu besiktası tek vucud tek yurek tek yumruk haline getircek. sabırlı olun daha kaybedılmiş bişey yok. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |