![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yani arkadaşım diyorum ki beşiktasın elindeki kadro avrupada basarılı olamaz herkes şimdi bana karşı cıkabilir ama bu böyle kimse kendini kandırmasın uefada final oynarız diye... beşiktasın alabilecegi en büyük basarı ancak çeyrek final olabilir ama o da hayal.yani biraz daha açayım basarı ancak iyi oyuncularla gelir kaliteli dünyanın tanıdıgı isimlerle gelir.alın size fenerbahçe geçen sezon ki kadrosundaki yabancılar alex,appiah,anelka.aurelio,luciano,nobre(bunların hepsi 2.sınıf yıldızlar) arkadaşlar söyleyin bana bu saydıgım isimlerden hangisi kötü...bu takım zaragozadan 4 yedi(2 sene evvel)zaragozaki ispanyada o sene kümede zor kaldı.yani elinde olacak bi puyolun bi decon bi eton ki basarı elde et..'''''sistem olarak istedigin kadar benzeyebilirsin''''' ama oyuncu kaliten olacak.yani elinde olacak ki 11 ricardinho kalitesindeki adam basarılı ol.eger yine anlamadıysan bi daha anlatırım DARTEAGLE | ||
| |
| | #2 | ||||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hala okumamakta israr ediyorsunuz: Alıntı:
Lutfen guzelce bir oku ve dusun bu yazi uzerine. Bazi takimlar sistemleriyle basarili olur(PSV, Dinamo Kiev, Milan, Lyon), bazilari ise yildizlarlar, ama Tigana su an bir sistem kuruyor, yillarca bizi tasiyip goturebilecek, bize karakter verebilecek bir sistem. Ama maalesef taraftarimiz bunu dusun(e)muyor, sadece anlik basarilar istiyor. Burnunuzun ucundan ileriye bakarsiniz daha cok seyin oneli oldugunu goreceksiniz, yok Baki stopermis, yok Delgado-Rico oynamazmis, bunlarin hepsi cozulur birkac ay icerisinde, ama bir takima belirli bir oyun sablonu, oyun stili, karakter gelmesi aylar ve bazen yillar bile alir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |