Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Birincisi Gültekin değil Gültiken.İkincisi hakkında o da kim yaa futboldan ne kadar anlar falan dediğin insan bu kulübün efsanelerinden biridir.Senin yaşın kadar futbol oynamışlığı var Ali Gültiken'in.Menejerlik konusunda ne yetkisi vardır ya da ne kadar başarılıdır tartışılabilir ama bu suçlamalar bence çok anlamsız.İnsanların oturduğu yerden hayatını bu kulübe adamış insanlar hakkında böyle ahkam kesmelerini anlayamıyorum.Sanki çalışırken Ali Gültiken'in yanındasın.Sen nerden biliyosun futbolcularla olan ilişkisini.Adam daha geleli ne kadar zaman oldu ki bu kanıya varabildin.
Eğer bu olay doğruysa yapılan Ali'ye karşı çok büyük bir ayıptır.Koskoca kulübü Sinan Engin'siz idare edemicez yani ve benim taraftarım da onun peşinden koşacak.Vah benim Beşiktaş'ıma.Gerçekten çok yazık.. |
Tebrikler arkadaşım.
gerçekten güzel yazmışsın.
Taraftarlar; Bilmeden görmeden,anlamadan medyatik olanların ve şişirilen insanların peşinden koştukca başarı ve iç huzur hikayedir.