![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 24   ![]() ![]()  |    
 Ben her konuşmamda Galatasaray’ın genç nesillerine onu söyledim. 1950’li yıllarda statda 2 bin 3 binden fazla Galatasaraylı’yı bir yerde görmedim. O senelerde en fazla Beşiktaş’ın, sonra Fenerbahçe’nin taraftarı vardı. Galatasaray’ın taraftarı falan yoktu. Sokakta yürüyen insanlar Galatasaraylı’ysa birbirlerini tanırdı. Galatasaray o günlerden bugünlere geldi.” (Mehmet cansun'un röportajından alıntı)    
				__________________   .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp  |  ||
|   |  
|   | 
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Demekki biz kötü yönetildik...    
				__________________   YAŞASIN VATANA İHANET EDENLER İÇİN,ÖLÜM..!!   www.kaynak.piczo.com http://i82.photobucket.com/albums/j2...o9075693ed.jpg  |  ||
|   |  
|    |  #6 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     sayımız illaha çok fazla olması gerekmez kim beşiktaşlılar kadar takımına sahip bilinçli ve ateşli söyleyin.    beşiktaş rico ve delgado hariç yabancılarından kurtulup 2 tane defans(gobek ve sol bek) 2 tane orta saha(ön libero ve sol kanat) almalı forvete kesinlikle alternatifsiz gökhan ü. alınmalı ibrahim akın yollanmamalı eğer gidecekse kiralık verilmeli illa satılıcaksa gökdeniz ile takas yapılmalı NOT: beşiktaş yabancılarında hiç verim alamıyor. zaten bir kontenjanımız da boş 
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  ||
|   |  
|    |  #10 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     eskiden ne gğüzel taraftarımızda coktu cogu kahırdan öldü bence digerleride saglıkları adcısından veya kızgınlılarından beşiktası bıraktı biz hep aglayıp üzülecekmiyizzben 18 yasındayım 2 sampiyonluk gördüm bizlerin sucu ne     ![]() 
				__________________   GELENİ GEÇENİ DELGADO  |  ||
|   |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |