![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #64 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fenerli medya yazıyor biz sazanlarda atlıyoruz.helal olsun walla bize.ne kadar da kolay bizi kandırmak. tigana bence çok büyük hoca.kadromuz tam anlamıyla oturmadı.ayrıca sezon başında bu kadroya çoğu kişi,bu sene oturur seneye de şampiyonluklara ambargo koyarız diyordu.ama ricardinho nun gelişi bir anda herşeyi unutturdu. futbolculara bir sürü para harcandı.bu futbolcuları da tigana aldırdı.yeni gelen hoca bu futbolculardan bazıları bana uymuyor diyecek,yeni transfer isteyecek ve filmi başa saracağız. halbuki bu yepyeni ve bana göre muhteşem kadroya bu sene tölörans tanınırsa seneye bir-iki takviyeyle önümüzde kimse duramaz. cincon zaten bitti.eziklerde ise ruh yok.tigana kalırsa bu seneyi bilmem ama seneye ve ondan sonraki seneler bizimdir....
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hani bu takım gençti bu takım tecrübesizdi bu takımdan bu sene birinciliği beklemeyelim ama destek verelim demiştiniz destekler ne çabuk bitti | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | skor seyircisi olmak böyle bişey olsa gerek arkadasım... her kötü sonuçtan sonra bunlar olcaktır... alıştık çünkü. millet futbol uleması olmus bizim haberimiz yok..!!!! | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla bu türk milletini anlamak zor.türkiyede 70 milyon futbol profesörü var.inanilir gibi degil.yetti artik be. futbol da her an her sey olabilir.futbolda basarinin formülü yok.besiktas kayseride 89uncu dak. gol yemesi böyle bir topic ilgi görürmüyde?hic sanmiyorum. ama size basarisizligin förmülünü verebilirim: sezonun henüz basinda taraftarin takimindan ve antrenöründen sogumasi ve yeni antrenörler arayisina cikmasi. üc seneden beri ayni hatayi yapiyoruz ama daha da akillanmadik. bence ne olursa olsun mevcut antrenörle devam edilmeli ve umutsuzluga kapilmamali. | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
Guest
| biraz espirili bir cevap olmuş ama gayet güzel de bir cevap olmuş...ama ben diyorum ki madem biri gelecek türk hocayla yolumuza devam edecez iyi güzel...ama seneye de onunla devam etmeyleim rıza çalımbay gibi...seneye için şimdiden hocalarla görüşülsün avrupada vitrini olan bir hoca gelsin isterim...ne saman nede mustafa denizli bize yıldız isimler kazandırır...büyük takımlar büyük oyunculardan kuruludur...büyük oyuncu getirmek için avrupada vitrini olan sözü olan hoca lazım... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |