![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben adamın yetiştirdiği ve şu anda dünya piyasasının üst sıralarında dolaşan yıldızları baz alıyorum, sen neyi baz alıyorsun? o zaman şöyle yapalım, sen ban türkiye'ye gelmiş ya da türkiye'de yetişen teknik adamların bir sıralamasını yap ve nelere dayanarak bunları sıraladığını belirt, en önemlisi de TAKIMINDA KAÇ YIL ÇALIŞMIŞ bunu yaz, ben de ona göre bir cevap vereyim... ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hiç anlayamadım, anlayamıyorum ve de anlayamayacağım! beyler at gözlüklerinizi çıkarın, sağa sola bakın, hala sabit fikirlerinizden vazgeçmiyorsunuz, ben yazdığım o yazıda tigana'dan bahsetmiyorum, başarıya giden yolda bir takımın kolay oluşturulamadığını, bunun için huzurlu bir ortamda teknik adama garantili bir süre verilmesi gerektiğini, kalıcı başarılar için bunların şart olduğunu, aksi halde kısa süreli başarılarla mutlu olup, uzun süren mutsuzluklar yaşamaya mahkum olduğumuzu anlatmaya çalışıyorum, yani tigana'dan bahsetmiyorum yazımın genelinde, tigana'nın beşiktaş'ın başındaki adam olduğunu ve böyle devam etmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum yazımın özünde... ama siz at gözlüklerinizle yazının içerisinden aldığınız bir cümleyle olayı tamamen farklı bir boyuta taşımaya çalışıyorsunuz medya gibi... ama suç sizde değil, türk halkı olarak bizler hep işin kolayına kaçarız, bizi zorlayacak, bedeller ödeyeceğimiz ama sonunda bunlara değecek sonuçlar alacağımız işlerin altına girmeyiz... . şu an için de işin kolayı "TİGANA GİTSİN", değil mi??? | ||
![]() |
![]() | #93 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #94 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #95 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok özür diliyorum, bu kadar uzun yazılar yazıp, bir fikir paylaştığım için, işin kolayına kaçmayıp bilgiye dayanarak yorum yaptığım için, ama işin kolayı varmış: "artık sabrımız kalmadııııııııııııııııııııııııı... tigana defooooooooooooooooooooooooooooooooooool... yönetim allah seni kahretsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... kleberson defol... baki işin yok bu takımda... i.akın nasıl adamsın sen... runje arkana bile bakma..." böyle mi, oluyor mu, hoşunuza gitmiştir umarım?... | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam öyleyse kariyerine göre bir sıralama yap, şamp. liginde yarı final, var mı daha kariyerlisi, varsa yaz... | ||
![]() |
![]() | #97 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #98 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #99 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41