Alıntı:
KANREVAN´isimli üyeden Alıntı
yaaa hala tigana şunu yetiştirdi tigana bunu yetiştirdi deyip duruyorsunuz...kardeşim en basit örnek Henry demi..??? şimdi bana söyle tigana olmasa henry olmayacakmıydı...ya adamdaki yetenek kimde var..dünyanın en iyi golcüsü..onu keşfetmek için tigana olmak gerekmiyor...beşiktaşta çıkarsın bakalım bir henry çıkarabiliyor mu tigana ??..çıkaramaz çünkü beşiktaşta bir henry yok....bide sırala demişsin...şampiyonlar liginde yarı final var mıdaha kariyerlisi diye güldürdün beni yani tiganadna kariyerlisi yok öyle mi...hahah ya bak beni kariyeri de alakadar etmiyor...delbosque desem yetiyor...adamın geçmişi baştan başa başarı..ama ne oldu beşiktaşta yapamadı , uymadı sabredilmedi ve gitti..şimdi senin gözünle bakarsam ben böyle kariyerli bir adamı yolluyorsam tiganayı neden yollamayayım..tigananın da bir başarısı yok ki ??? |
küçük bir not:henry arsenalden önce juventusda oynuyordu ama sağ açık olarak ve burda başarısız olunca arsenale geçti bazen büyük takımlar bile iyi oyuncuların gerçek mevkilerini keşfedemiyor