![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #76 | |||
2)Manchester United Mikel'i çıkarıp Chelsea'ye milyon dolarlar karşılığında satmadı mı?Messi,Fabregas,Giggs,Fletcher,Bergkamp... bu oyuncularla başarılar yakalamadı mı saydığım takımlar?Veya bunlara önemsiz topçular diyebilir misin? 3)Doğru düzgün bir cümle kuramıyorsun sonra çıkmışsın burada bana saçmalıyorsun diyorsun. 4)Benle düzgün konuş.Kimse bana haddimi bildiremez.Çünkü haddimi gayet iyi bilirim.Bildirmek isteyen varsa da karşılığını görür...
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | polemik yaratacak yorumlardan ve forumun huzurunu bozacak mesajlardan uzak duralım arkadaşlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
Guest
| Alıntı:
1. sen kendin örnek vermişsin diğer yorumunda ezikler işte nasıl şampiyonluğa ambago koyuyor falan diye sonra dönmüşsün bana eziklerin mantalitesi var diyorsun...alakası yok.. galatasaray iyi transferler yaparak şampiyon olmuştur geçmişte ve avrupada..ve bu derecede yaptığı iyi transferler sayesinde altyapıdan çıkardığı gençler sırıtmamış ve başarılı olmuşlardır..şuan bi hagi olmasa emre bukadar iyi olurmuydu bilmiyorum bu en basit örneğidir..BJK klübü futbolcu alıp yetiştirip sonra para karşılığında satıp işte bikaç sene bunların pişmesine sabredip başarı bekleyen bi takım olmamalıdır..her sene şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olmak zorunda olan avrupada da başarı edinmek zorunda olan bir takımdır... 2. messi falan diyorsun evet saydığın isimler kaliteli isimler..bu kalitede adamlar mı bize geldi ?? ya onu bırak messi şuan kimlerle oynuyor bana onu söyle bakalım sen bi ?? fabregasta da aynı şeyi söyleyeceğim...giggs ve bergkamp'ıo nedne bunların arasına koydun anlamadım genç isimleri mi bunlar..hı önceden diyeceksin kardeşim dediğim gibi adamların kalitesi belli kimlerin arasından çıktıkları belli... 3. doğru düzgün cümle kurabiliyorum ve sana şuan yine saçmalıyorsun diyorum..zoruna mı gitti ??? Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (28-11-2006 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |