![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah böyle devam mı eder?adamın yediği golü daha doğrusu yaptığı penaltıyı görmedin galiba,adam saatli bomba ve sabır taşı çatladı artık
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 100.yıldaki savunma gibi sağlam bir savunma olsa Runje bu kadar eleştirilmezdi şu an.Tamam hataları var ama Runje'ye de savunmamız sayesinde her maç çok iş düşüyor.Bu yüzden sırıtabiliyor bazen.Benim anlamadığım kimse Runje'nin önündeki savunmaya bakmıyor???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bırak kardeşim tamam savunma hata yapıyor çok top gidiyor diyelimki yalan çünkü kalaesine çok az pozisyon geliyor,adam topa nasıl çıkacağını bilmiyor ki yani biz uefadan elensedik o penaltıyla bu taraftar bunu kaldıramzadı artık,hala diyorum belki özünde iyi kalecidir ama burada olmuyor işte,inadına falan diyerek olmaz bu işler,devrede artık kesinlikle postalanmalı..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | harika bir yorum ve tebrik ediyorum bu yorumdan dolayı!!Şaka dimi bu nasıl devam etsin runje tam anlayamadım.Bir maç her kaleci gibi iki üç top kurtarıp sonraki 5 maçta takımın en büyük hatalarını yapıp maçı bile vermemiz sağlayarak mı devam etsin??Valla maçları pek izleyemiyosun galiba sen..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |