![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben arkadaşlarla konuşurken milan maçını izliyoruz sahada kaka ve gilerdinho var. arkadaşlar ibo ya kıl oluyolar yok bencil yok huysuz falan diye.( ben ibrahim akını 2.ligde iken daha bize gelmeden bahsediyodum daha ozmandan kıl olmuşlardı.) maç esnasında bu konuşma geçti arkadaş gilerdinho ya değişirmisn diye sormuştu ben de iddia ettim gilerdinho ile değişmem kakadan daha iyi adam diye söyledim yetenek olarak kesinlikle lafımın arkasındayım ama adam oynamazsa diyecek bişey yok ayrıca ben kakayı seven biriyim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | aynen bu adam gole çok yakın birisi anlatmak istediğim bu bu adam kendini harcamssa herkes görücek
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben Karşıyakalıyım buna rağmen sırf İ.Akın için Altay'ın tüm iç saha maçlarına giderdim.Ondaki yeteneği o yüzden çok iyi biliyorum.Bu yüzden İ.Akını'ı bu kadar savunuyorum.Bazı arkadaşlar Altay ile Beşiktaş aynı mı diyor?Doğru değil ama 19 yaşındayken Süper Lig'de 18 gol atmak kolay iş değil arkadaşlar.Hem de O.Sahayken.Bunu kaç arkadaş biliyordu acaba eleştirken.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bana göre sergen zidane dan daha yetenekli ibrahim a. da kakadan diyorum ama teknik adam olsan kimi alırsın desen zidane ve kaka olur orası ayrı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Sacmalamaya basladin.... Her uzaktan 2-3 gol atan adam Zidane ve Kaka'dan yetenekli olmuyor maalesef. Ayrica Ibo Akinin sol ayagi Alex ve RIcardinho'dan iyi demissin, o zaman niye performans olarak onlara yaklasmiyor? Kimse yetenek falan diye hikaye okumasin, yetenek oyle 2-3 macta gozukecek sey degildir, yetenekli ve iyi oyuncu kendini hemen belli eder ve oyle devam eder. Belki Ibrahim Akin cok duz ve kotu bir oyuncu, ama 2 sene evvel cok formdaydi ve bu basarilar geldi? Kimse bana 2. ligi referans olarak gostermesin, ikinci ligdeki gol makinalari 1.ligde yedek kulubesinde bile oturamiyor...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Ben 1 sene boyunca her macta belirli bir performansi sergileyen, surekliligi olan oyuncuyu severim ve yetenekli olarak kabul ederim. Senede 40-50 macta anca 3-5 mac iyi oynayan oyuncuya yetenekli demem ben, kusura bakma. Ayrica Ibrahim Akin'in hemen hemen Besiktas'ta oynadigi her macini seyrettim.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |