![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya ilhani istemeyen arkadaslari anlamiyorum keske iylessede futbola yeniden dönse ve SIYAH BEYAZ formayi sirtina gecirio efsaneyi geri dönderse her macta spikerler ILHAN vurduuuuuu ve ggooooooooooooool sesiyle bizleride sevindirse yasli diyen arkadaslar olmus ama hic avrupaya bakmiyorlar van nisterooy veya hennry veya del pierro ve daha nice santroforlar kac yaslarinda hebrleri varmi ve eger hakan sükür 35 yasinda bu ligde oynuyorsa ilhan 40 yasina kadar oynar....Ilhan ve pascal bunlar EFSANEEEEEE ve siz bu EFSANELERE hayirmi diyorsunuz . adam para istemiyor denense ne zarari olurki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir ilhan daha var mi? tam kartal dir ilhan..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | İlhanın tekrar eski günlerine dönmesi çok zor.. futbol hayatı artık bitmiş gibi görünüyor
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw arakadaşlar herkes burada ilhanı özlüyo tabiki bende özlüyorum herkes onu bagrına basıyo ama o bizim için ne yaptı ona sans vermedik mi o ne yaptı bizi hearta ya sattı bizim onu antremanda sanırken o almanyada bardan cıkıyodu egleniyodu o giydigi formanın hakkını verdiyse bizde ona gereken sewgiyi zaten verdik fazlasıyla aldı ama bundan fazlası olamaz o artık efsanelere geçmiştir bu saatten sonra gelmesinin bi mantıgını göremiyorum ben | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet ya ilhan kobeye satilmasaydi para ugruna bir kartali öldürmeselerdi ilhan inaniyorumki hala besiktas formasini giyiyordu onun futbol hayati bittiyse suc onun degil onu satan grizekali beyinler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |