![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu haberın nerden alıntı yaptığını yazarsan sevinirim...Çunku şaka gibi geliyor bana
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Seni hiç unutmayacağız İLHAN ama artık geçti be abi senden sana Ankaragücü son şansı verdi ama sen değerlendiremedin kendine yazık ettin bizide seni izleme zevkinden uzak bıraktın ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Guest
| gelsin kartal ruhu ne demek bu genç oyunculara göstersin..bence ilhan geri BJK gelirse geçmişdeki hatalarından büyük dersler çıkaracağına inanıyorum...baktı olmuyo mu ? jübilesini bari sevdiği amblemini göğüsüne kazıdığı takımda jübilesini yapsın... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw arkadaşlar benim herkesin yorumuna saygım var zaten bu forumda ilhanı kim istemez ama ''bu saatten'' sonra ilhanı getirmenin bir mantıgı yok diyorum.zaten ilhanı savunan arkadaşlar hala savunmaya devam ediyorsa stadda hala ismi anılıyosa ilhan gereken sewgiyi zaten bulmuştur. benim demek istedigim bu...ilhana vefa borcumuz var deyipte bu takıma tekrar getirmek bana göre gereksiz şimdi beni anladınız sanırım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Tabii abi ya oynasın 80 yaşına kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |