![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Tabii abi ya oynasın 80 yaşına kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | jübile yapmak isterse basimizin üstünde yeri var..ama normal oyuncu olarak artik cok gec be....herthaya gitmeden önce gelmesini cok istemistim.. o zaman gelseydi iyi idi..
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Merhaba, Ilhan Mansız beşiktaşımıza bir çok başarı kazandırmış ender futbolculardanır tabi bazı ashabilikleri ile kaybettikleride vardır, hatasız kul dolayısı ile futbolcu olmaz. Kobeye satılan ilhan beşiktaşımıza para kazandırmış kendiside kazanmıştır kobe ye sakat gitmiştir kobeden sakat gelmiştir. i akın için yetenegine ihanet eden futbolcu deniyor bunu ilhan için 10 kat daha fazla demek gerekir. ilhan gibi büyük bir yetenek kendisine ihanet etmiş yeşil sahalar yerine gece kuluplerinde gezmiş sakatligini nüksettirmiş akabinde gittigi kuluplerde başarısız olmuştur. Beşiktaşımıza verdikleri için teşekkür edilir. (Antreman konusuna gelince buyursun gelsin yapsin tabi sonra belki form tutar heltaberlin gibi bir klube gider.. ) bundan sonra ilhan yada bu tür oyunculuk vasiflarını kaybeden oyuncular beşiktaşımıza katacağı ruhun Tuz ruhundan farklı bir şey olacağı inancından degilim Şahsen. Sayğılarımla. Konu odin tarafından (30-11-2006 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Ahh ilhan aahhh...Yaşın olmasa iyi bir ilhan bjkda oynar ama artık cok gecc...Bundan sonra eski futbolcuların kendi aralarında yaptıkları halı saha maclarında oynayablırsınn...BEŞİKTAŞ SENİ HİÇ UNUTMAYACAKK...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | onu cok seviyoruz, tmm bize cok faydalari oldu, ama 30 gecmis bir futbolcuyu alalaim doyrsunuz, hemde aylardir futbol oynamamis birisini...bence olmaz........
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İlhan'ı hiç unutmayacağız,hizmetlerine minnettarız ama artık benim İlhan'a futbol konusunda güvenim kalmadı ne yazık ki.A.Gücü'ne gitti,antremanlara katılmadı,şansını kendi bitirdi.Sonra futbola tekrar asılacağına Seray Sever ile her gece dışarı çıkmaya başladı.Bu kadar düzensiz bir hayatı futbol kaldırmaz.Kaldırmadı da...Ama bu sorun genelde Almanya'dan Türkiye'ye gelmiş bütün topçularda oluyor.İki kültür çok farklı olduğu için biraz sıkışıyorlar bu iki farklı kültür arasında.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |