![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sacmalamaya basladin.... Her uzaktan 2-3 gol atan adam Zidane ve Kaka'dan yetenekli olmuyor maalesef. Ayrica Ibo Akinin sol ayagi Alex ve RIcardinho'dan iyi demissin, o zaman niye performans olarak onlara yaklasmiyor? Kimse yetenek falan diye hikaye okumasin, yetenek oyle 2-3 macta gozukecek sey degildir, yetenekli ve iyi oyuncu kendini hemen belli eder ve oyle devam eder. Belki Ibrahim Akin cok duz ve kotu bir oyuncu, ama 2 sene evvel cok formdaydi ve bu basarilar geldi? Kimse bana 2. ligi referans olarak gostermesin, ikinci ligdeki gol makinalari 1.ligde yedek kulubesinde bile oturamiyor...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #72 | ||||
Alıntı:
Ayrica ikincisi, stil farki onemli degil, sen ayak olarak bahsettin ve o zaman is tamamen teknige bakar ve Ibrahim Akinin teknigini Alex veya Marcelinhoyla karsilastirmak imkansizdir, ne top surusu olarak, ne sut olarak, ne de duran top olarak. Tamam, hepimiz Besiktasliyiz ama at gozluklerini de biraz cikaralim, cunku iyice sacmalamaya basliyoruz bazen.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||||
![]() |
![]() | #74 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #75 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #76 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geçmiş olsun umarım çabuk sahalara döner | ||
![]() |
![]() | #77 | |||
Arsenal birtek Ibrahim Akin'i degil, bircok oyuncu izliyor dunyada, her scoutun takip ettigi oyuncu iyidir anlamina gelmez. Ayrica Arsenal 2 sene evvel takip etmisti, almadigina gore bir bildigi vardir!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #78 | |||
Ben 1 sene boyunca her macta belirli bir performansi sergileyen, surekliligi olan oyuncuyu severim ve yetenekli olarak kabul ederim. Senede 40-50 macta anca 3-5 mac iyi oynayan oyuncuya yetenekli demem ben, kusura bakma. Ayrica Ibrahim Akin'in hemen hemen Besiktas'ta oynadigi her macini seyrettim.
![]() |
![]() | #79 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #80 | |||
Ibrahim Akin'a 2 senedir zaten sabir ediyoruz, ama tik yok. Yetenek oyun icerisinde belli olur, oyuncunun topu alisi, top surusu, beynini kullanmasi, bakin Arda'ya nasil 2 macta kapti formayi ve milli oldu. Ibrahim Akin'da fundamental olarak hicbir yetenek gormuyorum ben, belki Turkiye capinda onemli bir oyuncu olabilecek durumda ama Avrupa'da asla basarili olamaz ve Kaka, Zidane gibi oyuncularla hele hic karsilastirilamaz.
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |