![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kaka dünyanın en iyi oyuncularından biri ibrahim akında türkiyenin en iyi oyuncularından biri iyi olmazsa beşiktaşta oynayamaz zaten | ||
![]() |
|
![]() | #83 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Adamı zaten oynatmıyorlar ki ne değişecek.Yedek kulübemizde İ.Akın yerine başkası oturacak sadece.Tigana bilmiyordur bile İ.Akın'ın sakatlandığını.O kadar önemsiyor yani.İ.Akın gibi adamı yedek oturtmak hangi futbol felsefesine sığar anlayamıyorum.Adam girdiği her maçta birşeyler yapıyor(CSKA,Erciyes...)ama birtürlü kendini bazı insanlara kabul ettiremiyor.Geçmiş olsun İbrahim çabuk dön.Senden çok şeyler bekliyorum.Beşiktaş'ta olmazsa başka yerlerde... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İ.Akın hakkında en ufak güzel birşey söylense tüylerin hemen diken diken oluyor.Ne bu sendeki İ.Akın kompleksi anlayamadı.Sen sakatlandığına da sevinmişsidir eminim İ.Akın'ın.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Abi kafayı yiyecem ya.Ya adam oynamıyor arkadaşlar.Siz hangi Beşiktaş maçını izliyorsunzu ya.90 dk oynayan bir futbolcu ile 10 dk oynayan bir futbolcunun performansını nasıl kıyaslarsınız?İ.Akın'a bir 5 maç 90 dk şans versin Tigana,İ.Akın işte o zaman da kötü oynarsa o zaman haklısınız derim ama bir insana bu kadar haksızlık yapılmaz ki ya.Adama gece hayatı var dendi,kumarı var dendi,en sonunda kötü futbolcu da denmeye başlandı.Ya söz konusu olan Milli Takım ve Beşiktaş'ın gelecekteki en büyük umutlarından İ.Akın'ın bitmesi.Ve İ.Akın'ın bitmesine en çok da Beşiktaş taraftarı göz yumuyor.Buna çok üzülüyorum.Biraz destek ve güveni şu adama lütfen ya...
![]() |
![]() | #86 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben Karşıyakalıyım buna rağmen sırf İ.Akın için Altay'ın tüm iç saha maçlarına giderdim.Ondaki yeteneği o yüzden çok iyi biliyorum.Bu yüzden İ.Akını'ı bu kadar savunuyorum.Bazı arkadaşlar Altay ile Beşiktaş aynı mı diyor?Doğru değil ama 19 yaşındayken Süper Lig'de 18 gol atmak kolay iş değil arkadaşlar.Hem de O.Sahayken.Bunu kaç arkadaş biliyordu acaba eleştirken.
![]() |
![]() | #87 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
TIGANA i.akina 2-3 macILK 11de OYNAMA SANSI VERSIN herkes görür IBRAHIM AKIN IN iyi bi oyunuc oldugunu | |||
![]() |
![]() | #88 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |