![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar içeriden bir müdahale olmadıkça, biz o duruma gelmezdik. Yahu kaç maç satın alabilirler ki?? hadi aldılar diyelim, takım takır takır oynuyordu ama. 1 maç 2 maç 3 maç değil yahu... Ben içeriden birilerinin de o işin içinde olduğuna inanıyorum ve bunun Sinan Engin olduğunu ve hatta Sergen'in bile dahil olduğunu düşünüyorum. 101. yılda şampiyonluk nasıl kaçtı komisyonu kuruldu fakat ya bişiler buldular ve hasıraltı edildi yada hiç çalışmadı. Belki Luce de Sinan'ın davranışlarından durumu anladı fakat kimi kime şikayet edeceksin... Mahkeme ve komisyon onların adlarını temize çıkartmadıkça, rahat etmez benim içim... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam arkadaşlar bizi o sene hakemler yaktı ama bizi asıl yakan serdar bilgili olmuştur o sene bi tane bile trasnfer yapmaktan aciz olan o başkan şimdi efsane diye tarihe geçti hatta tekrar beşiktasın basına geçse diyolar.senin takımın sampiyon olmuş uefada belli yerlere gelmiş ama gel gör ki alınan oyuncu yok takımın yaş ortalaması olmuş 32-33 bilmem ne o sene ilhan mansızıda satmışsın be adam bi transfer yap.beşiktas en kötü durumuda bile dünya yıldızları getiriyorsa o zamanda hayli hayli getirebilirdi o zamanlarda kleberson delgado ricardinho gibi 3 isim alsak öbürki sene uefa bankoydu(yok efendim serdar bilgili zamanındaki borç neydi şimdi ne gibi lafalara uyuz oluyorum eger bir basarı istenirse büyük oynaman gerekir bu da belli oyuncular almaktan geçer) ama biz aman borç yapmayalım etmeyelim dedik geldigimiz hallere bakın ''şimdi ben hakemlerden ve fenerden cok bunun üstünde durmanızı istiyorum.''örnek verecek olursam lyonun son 5 senesine bakmanızı rica ediyorum | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | lucenin de çok yanlışı var ama konuşularqak çözülecek cinsten luce anlayışlı biri ben tigananın kendi bildiğinden başka birşey yaptığını görmedim.yanlışlarında çok inat ediyor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Abi sistemi yanlış dedik değiştirdi adam,Ricardinho'yu oynat dedik oynatıyor,sorun ne ya?Söyler misin bana???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sorun şu dünyaları kaybettik ve doğruyu kendi bulmadı bulduruldu.tigananın hiçbir katkısı yok
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Onu bu forumdaki herkes gibi sen de bilemezsin.Bence medyadaki bazı taraflı yazarların iddialarını burada kendi görüşünüzmüş gibi yazmayın.Kendiniz olun biraz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 4 adam lazım 4 üde yabancı 1-kale 2-defans stoper 3-ön libero 4-forvet -------------------------------1----------------------------------- --------------------gökhan---------------2------------------------ ibrahim t.-------------------------------------------ibrahim ü.------ -------------------koray---------------3--------------------------- -------------------------------rico--------------------------------- delgado------------------------------------------------ibrahim a.--- -------------------------------4------------------------------------
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |