![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bu tur seyler soyleniyordu, simdi aratmayin beni! Herkes sabir istiyordu ve 90'li senelerin kolej takimini istiyordu, ama bu sabir kesinlikle yokmus bizde. Surekli o takimi isterken o takimin nasil bir 2 seneden sonra ortaya ciktigini da dusunun. Ayrica sana gore isik vermiyordur, bana gore cok buyuk isik veriyor Besiktas.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
valla bu bazıları derken kastetiğin benmiyim bilmem bana göre ışık doğru düzgün,futbol,doğru düzgün hoca ve doğru düzgün skordur.Sen cillop gibi adamlşarı al takıma,bana göre kalitesi çok yüksek bir takım tut sonra erciyese karşı tek pozisyon bulama ve sonra bazılarıda çıkıp ışık=skorbord desin..şaka gibi valla..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Takimin 4 onemli oyuncusu eksikse, sahada 2 futbolcu zaten sakat sakat oynuyorsa, buna ragmen bir takim 90 dakika boyunca rakibe tek pozisyon vermiyorsa ben takima yuklenmem. Ama maalesef o son saniyede yenilen gole bakiyor herkes ve ona gore yorum yapiyor. Su anda sabiri ve istikrari hakeden ve ihtiyaci olan bir takim varsa Besiktas'tir. Sezon basindan beri uzun sureli cezalar, arka arkaya gelen sakatliklar, kalabalik ve agir fikstur, sonucta ben puan kayiplarini normal karsiliyorum ve sabir ediyorum. Oyle istifa diye bagrinip zeytinyagi gibi uste cikmak kolay, asil zor olan sey bizim vefakar taraftar olarak yaptigimiz seydir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() |