Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Arda'nın başlangcının daha iyisini İ.Akın ilk sezon yapmıştı.Hangi maçı sayayım(Bilbao,F.Bahçe(3-4),Rize,S.Bükreş...)Hele bir Kocaeli'nde Antep maçı vardı ki.4-0'dan maçı tek başına 4-3'e getirince bütün Kocaeli İ.Akın diye inlemişti.O zamanları ne çabuk unuttun.Hem ne malum Arda'nın da İ.Akın gibi düşüşe geçmeyeceği.Ayrıca Gerets her maç Arda'ya 90 dk şans verme cesaretini gösteriyor.Tigana İ.Akın'a 10 dk zor tahammül edebiliyor.Beşiktaş'ta İ.Akın'ın dışında hangi oyuncu ilk 11'i hak ediyor sence.M.Sedef mi Serdar Kurtuluş mu G.Güleç mi veya başkası mı?Delgado ve Ricardinho dan bile daha isimlerine yakışır bir oyun görmedim ben.Onları niye eleştirmiyorsun.Bütün takım iyi bir İ.Akın kötü hep değil mi??
EVER İ.AKIN İÇİN DEL BOSQUE "TÜRKİYE LİGİ'NDE İSPANYA'DA OYNAYACAK TEK OYUNCU" DEMİŞTİ.LÜTFEN!!! |
Del Bosque futboldan birsey anlasa su an bir kulupte calisiyor olurdu ve onun doneminde bu kadar basarisiz olmazdik. Ayrica Arda ile Ibrahim Akin'i kiyaslamak buyuk hata olur, Akin en iyi doneminde bile Milli Takima bile girmezken Arda Turan Milli Takimi tasiyor ve Sampiyonlar Liginde 1 kere macin adami secildi ve Liverpool gibi bir takima karsi 2 asist yapti. Tekrar soyluyorum: at gozluklerini cikartin...