![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Akin gibi bir futbolcuyu 2 macta k.kart gördü die birakmak yada kiralamak agir olur, ama akillandiracak bir para cezasi verilmelidir.. Bu kartlarin disinda ibo'da konusulmasi gereken bence egoistligidir.. ilk geldigi gibi devam ediyor, gördügü yerden ya kaleye vuruyor yada yukarda bir arkadasin dedigi gibi 3 kisi arasina giriyor bostaki adama pas vermek varken.. Golde dikkat ettiniz mi bilmiyorum, Akin golü attiktan sonra kosmaya basladi ve yanindaki Ricardinho ters taraftaki Nobreye gitti.. arti Bursa macinda brezilyalilarin ve delgadonun saha icinde kizdigi yanilmiyorsam 2 pozisyon vardi.. bunlar mac seyrederken benim dikkatimi cekenler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakemin tutumunuda göz önünde bulundurarak yorum yapılsa daha ii olur bence tombaladan çıkan hakem yönetti maçımızı ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. Konu KaRTaLMaNYa tarafından (30-11-2006 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şu anki performansı iyi ama yediği kırmızı kartlar çok saçma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabiiki dediklerinde dogruluk payi var...ama ibrahim akin gibi bir oyuncuyu gönderemeyiz bence...gol yedikden sonra, o kosmaya devam etti, mücadele etti...besiktaslilik ruhunu bize gösterdi, arkadaslarini atesledi..ayrica birde gol atti...oyun zekasindan yeteneyinden faydalanmaliyiz, bu göndererek olmaz, bize küser...tmm gese ardayi vestele kiraladi, ama o zamanlar arda gesede arada sirada oynuyordu...ama ibrahim akin uefa kupasinda oynamis, büyük maclar cikarmis, fener gol atmis bir oyuncumuz, onu kiralamak yanlis olur...bence büyük bir ceza verirlerse tamamdir, o yanlisini anlamisdir bence...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya evet hatalı bir kart gördüki maç seyiri değişse çok şey olabilirdi ama o maçın en iyi adamlarından biriydi ev şu anda en çok ihtiyaç duyduklarımızdan.Runjeyi,bakiyi tiganayı ölümüne desteklerken bu çocuk için nasıl bu kadar atıp tutuyorsunuz anlayamıyorum,2 maç sonra gelecek ve takır takır oynaycak,yani ilhanda görüyordu zamanında,pascalda onlar hırslı diye effediliyordu ibrahiminki laubalilik diye adlandırılıyor,ne alakası var kardeşim belki heyecan,belki hakikaten düdüğü duyamama gib sepler vardır,yani demem şuki ibrahim bizim için şu aşamada çok lazım ve kritik bir adam bu kadar kolay harcayamayız..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa arkadaslar neden anlamiyorsunuz... bu adam bu takimda oynamaz..yetenegi olmadigindan veya kötü futbolcu oldugu icin degil bu adam profesyonel degil...futbolun bi takim oyunu oldugunu sahada kendinden baska 10 arkadasinin oldugunu unutmayacak... adam resmen bi delgado golünde neden ben atamadim diye kafayi yiyordu.. fener macindan sonra tamam herhalde akli basina gelmis dedim ama yine dogru düsündügümü sonraki maclar ispatladi...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Denir tabii, sonuna kadar katılıyorum!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |