![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Benim avatar nasıl olmuş? Nasılım?? ![]() ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ee o zaman ben bu isi biliyorum dimi ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya Vedat Okyar'ı çok severim ama Sanlı Sarıalioğlu ile bir program yapıyorlar BJK Tv'de yorumlarının çoğuna pek katılmıyorum.Çok iyi insanlar,iyi de futbolcularmış,bizim efsanemiz hepsi ama biraz futbol yorumları eski yılların futbolu gibi geliyor bana.Ben daha çok Haşmet Babaoğlu,Atıf Keçeci,Sinan Engin... yorumlarına sıcak bakıyorum.Bu arada Can Dündar'ın o sözünü koyman hoşuma gitti.Ben de severim. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Iyi oynadi evet, ama egoistligini ve sorumlulugunu geride birakirsa tam super olacak. ![]() Su an o ucludeki en ideali bana gore Delgado-Rico-Ali Tandogan.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Evet, yasli olmalarindan dolayi biraz da huysuzlar, hic pozitif konusmuyorlar. Ben Ugur Meleke, Ogan Tarhan, Mehmet Demirkol gibi yazarlarin yorumlarina daha cok deger veriyorum, hem futbol bilgileri fazla hem de gercekten objektif yorum yapabiliyorlar.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
![]() delgado - rico - tandogan(burak) bu konuda haklisin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Delgado-Ricardinho-İ.Akın üçlüsü daha ideal olduğu dün de görüldü.A.Tandoğan'ı gördük dün.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |