![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bazen hatta çoğu zaman çok ukala oluyorsun.Yapma bunu.İnsanların görüşlerine katılmıyorsan da,saygılı ol.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Biliyorum, ama boyle bir teze anca boyle cevap verebilirim. Allah askina, birisi Ibrahim Akin gibi Besiktas gibi Avrupa'da siradan bir kulupte bile dogru durust oynayamayan bir oyuncunun dunyanin en iyi 2 futbolcularindan Kaka ve Zidane(hatta yuzyilin oyuncusudur Zidane)'dan daha yetenekli oldugunu soyleyecek de garip olmayacak, ama ben Uzulmez ve Zambrotta'yi karsilastirinca ayip olacak oyle mi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Benim gorusume gore de Ibrahim Uzulmez Zambrotta'dan iyi, Runje de Buffon'dan iyi, var mi bir itirazin? Boyle bir yaklasima boyle cevap yakisir...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hayır katılmıyorum sana derim geçerim.O senden farklı düşünüyor diye rencide edecek bir cevap vermen çok yanlış.Bu davranışını haklı çıkarmak için debelenmen daha da yanlış.Bence bir an önce kapat bu konuyu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oyun oynamayı çok seviyorsun bellide,insanlarla ironi yaparak kafa bulmaya çalışma derim ben sana...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Mantikli bir sekilde aciklamayi denedim ama olmadi, ben ne yapayim?
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bu lafını görmemiştim böyle ne demeye çalışıyosun sen ancak böyle karşındakini aşalıyarak mı haklı çıkacağını sanıyosun? ibrahim a. delbosqe de arsenal yetkilileri de değer vermiş hakkında görüş bildirmişler. fatih t. avrupanın en iyi forvetlerinden bir dediler. tuncay içinde aynı şeyi dediler.bunların hiçbiri futboldan anlamıyo herhalde sen hariç. herkes kendine göre kadro yapıp yazıyo senin gibi çocukça davransam herkese bir kulp bulurum.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Evet, Tuncay, Ibrahim Akin ve Fatih Tekke icin super not verdiler, o yuzden biri Zenith'te, biri Besiktas'ta yedek kulubesinde, biri de 4 seneden sonra hala ayrilamadi FB'den. Bu notlari nerden buldun o da ayri bir soru, herhalde fotomacta yazdi. ![]()
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |