![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hangisi milanda mı brezilya milli takımında mı italya ligi mi ş.ligi mi dünya kupası mı senin izlediğinden 2 kat fazla izlediğimden emin olabilirsin.sen sadece isme bakıp konuşuyosun isim kaka oynadığı takım milan brezilya milli takımının banko oyuncusu ozaman kral topçudur bugun herkes aynı yorumu yapıyo ya bu ülkede luce sergen hakan ş. bülent k. bile tartısıldı ya ibo tartışılmış kovulmuş çok mu? dimi -boboyu almayın vasat bile değil gökhan ü. bobodan iyidir diyorum biri çıkıp tutturmuşsun bir gökhan ü. diyo -gökdeniz için çok iyi oyuncu ibrahim a. yollanacaksa gökdeniz ile takas yapılsın adam hem sağ kanat hem ön libero oynar çok yönlü topçu diyorum biri çıkıp çok pm oynuyosun diyo.(bu aradapm nin ne olduğunuda biri söylerse iyi olur)bugun gökdeniz milli takımda ön libero oynuyo -ibrahim a. kakadan daha iyi topçu diyorum sende aklınca dalga geçiyosun ama bunun ispatı çok zor ne ibo top oynamaya niyetli nede tigana oynatmaya sonra da senin gibi biri çıksın arada 6-7 yaş fark var bana kakanın kaç maçını izledin desin bu avrupa hayranlığı niye anlamadım gs ye bak emre b. şimdi arda adamlar para olmayınca dışardan adam alamayınca içerden nasıl adam çıkıyo
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |