![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo mu nobre sorusuna artık bobo diyorum,bobnun gönderilmesi anlamsız olur,hakan balta alınmalı mehmet topuzla beraber,yabancılar ise mavuba(çok zor) ve tecrübeli bir stoper olabilir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | önceki topicte böyle eski fenerli istemiyoruz diyonuz simdi istiyorsunuz kafam karisti valla :S
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu ne böle işi iyice ticarete döktük elimizdekiler istenileni vermiyo peki alacaklarımızın iyi oynayacağını garanti edebiliyomu sayın tigana??alırken hepsini sezon başında harikalar diye almadık mı işte sonuç!!,bu hbr eğer doğruysa yönetim çok pasif kalıyo..tepki vermeliler tiganaya ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ha bu arada hakan balta kim ya, allahınızı severseniz bizim paf takımda 100 tane hakan balta var emin olun, tabi bunları cesaret edip oynatabilecek o riski alabilecek bir antrönörümüz olduğu zaman | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bilmiyorum Hakan Balta'nın kaç maçını izledin ya da hiç izledin mi ama şöyle söyleyeyim sana bence H.Balta şu an A Milli Takımı'nda sol bekte oynayacak tek isim.Her iddiasına varım yakında oynayacakta zaten.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
üstelik kim varmis pafda yüz kisi bi anlatsana...
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |