![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Super yildiz Mehmet Sedef cikti ya. ![]() ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ocak 89'lu Emre Özkan var.Aynen İ.Üzülmez'in yerinde sol bek oynuyor bence seneye rahat oynar o bölgede.Adamda bir fizik var Avrupalı gibi aynı.Tigana'nın özel ilgilendiği bir genç.İnşallah çıkar yakında altyapıdan.Bir de Serdar Özkan var.Gerisi fasa fiso bence.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bizim su an en faydali yabancilarimiz kim ? bence BOBO ve RICO ama burda hala bobo gitsin diyenler var peki eski ezik nobreye niye gitsin demiyorsunuz adam 1 gol atti yaa git 3. ligten bir santrofor al besiktasa koy o bile daha cok atardi bundan eminim ben ilk geldigi günden beri dedim halada demeye devam ediyorum nobre takimi satiyor....devre arasinda runje , nobre , ali tandogan , kleberson gitmeli ve mutlaka cok iyi bir kaleci alinmali bir defans ve cok iyi bir forvet , yani takim söyle olsa kimse yenemez bizi yeni kaleci ibrahim toraman gökhan zan yabanci deli ibo koray serdar burak rico i. akin yabanci ( bobo ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | her sezon onca oyuncu hala istikrar gelecek gorunen o ki devre arasida bir cok oyuncu alinacak gibi belki eksik yerler vardir ama bu oyuncu kadrosunda bir sisme yapar gorunen o kleberson satilacak gibi gerci devre sonu sozlesmesi bitiyor o yuzden satilabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş genç ve hızlı oynayan bir takım. Nobre ise yavaş bir oyuncu duran toplarda etkili oluyor sadece gol atamamasının nedeni de bu. Nobre bize uygun bir forvet değil bence. Boboyu Nobreye tercih ederim ben. Türk olmasa gönderilmesi daha çok konuşulurdu. Keşke Bobo Türk olsaydı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu Markus Münch tarafından (03-12-2006 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş genç ama ne yazık ki son derece ağır oynayan bir takım markus.Katılamıyorum ne yazık ki.Bu kadar genç bir takımın çok tempolu oynaması lazım ama... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |