![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Runyesiz tiganasız bakisiz ,,,İnadına gitsinler
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ooooo muhteşem üçlü geri dönmüş forumda yine.Runje,Tigana,Baki.Allahım yarabbim sen büyüksün...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | İnadına gitsinler
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | takımdan muhakkak tigana ve runje gitmelidir orta saha koşan savaşan top çalan bi adam lazım ve bide sakaryanın kalecisi martinezi almamız lazım çok genç ve yetnekli
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | büyük takimin kalecisi öyle 20 21 yasinda olamaz...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Baki son 5-6 mac hakikaten hatasiz oynadi, Gokhan Zan'i aratmayacak derecede. Ama bastan da soyledigim gibi, adam profilden kaybediyor. Boyle kafayla, boyle isimle olmayacagi belliydi zaten...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | onurozgen´isimli üyeden Alıntı ![]() Runje'nin kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum.Dolayısıyla çok kolay harcamak da istemiyorum.Bir yarı daha beklemek istiyorum Runje için.Kleberson gönderilse kafi şu an.Çünkü futbola vermiyor kendini.Onu çok seviyorum ama bir şey vermiyor artık.Sezon sonu da kontratı bitiyor.Bedava gideceğine para kazandırır en azından. ya inanamiyorum nasil runje iyi kaleci diyebilirsin biraz gor ya adam 32 mtden kafa golu yedi inanilmaz hatalar yapti az kala brugge maci gidiyordu sen hala iyi kaleci diyorsun birak artik inadina runje demeyi yeter be senin gibiler bjk ya zarar verir anca.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |