![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | sağol santiago verdiğin cevap için
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Eyvallah.Saygıya pek ihtiyacım yok ne yazık ki ama...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeş senin şahsına bir kinim yok ama bir hışımla araya girdin ona kızdım ayrıca tigana için senı kırmak istemem tigana gider biz burdayız senı kırdıysam kusura bakma... benden 8 yaş kucuksun oyuzden kardeş diyorum
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (03-12-2006 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Guest
| büyük takımın kalecisi şuanki kalecimiz gibi aptalca goller yiyemezzzz...... ayrıca istikrar için runje diyenlere gülüyorum...bu adam geldiği günden beri oynadı...ne yaptı ?? analadolu takımlarındaki kaleciler daha çok takımına bişeyler vermişlerdir...adam iki maç fena değildi vasatın üstüydü...normal bir kaleciydi yani ama diğer maçlar hep sıfır....baskı maskı diyolarlar da taraftar runje runje diye bağırıyo yani...o yüzden kesinlikle runje gitmeli..ayrıca demek Demirören bu transfer döneminde istesinler Nesta'yı bile alır hı ![]() Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (03-12-2006 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben de cümlemin başında yaşının büyüklüğü nedeniyle eyvallah demiştim.Ben de seni kırdıysam özür dilerim kardeşim.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #49 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bayern münchen-oliver kahn-37 arsenal-lehmann-lehmann-37 manchester-van der sar-36 inter-toldo-35 milan-dida-35 lyon-coupet-33 su an aklima gelen bunlar...bu kaleciler hala milli takimlarinda kaleci...tabiki yeni bi kaleci alindiginda bu kadar yasli olamaz ama en az 27 olmasi lazim... kalecilikte önemli olan fizik gücü hizlilik vb. degil tecrübedir.. bazi takimlarda genc kaleciler var tabi..ama benim görüsüm bu..
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |